Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Είπαν ψέματα στον 54χρονο συζυγοκτόνο για να παραδοθεί

 


Μετά από επτά ώρες έντονων διαπραγματεύσεων με τους αστυνομικούς, ο 54χρονος συζυγοκτόνος πείστηκε να μην αυτοκτονήσει και συνελήφθη, αφού σκότωσε ψυχρά την εν διαστάσει 48χρονη γυναίκα του με οκτώ μαχαιριές στην Ιεράπετρα.

Ο δράστης βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας, και απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας σε γκρεμό. Ο δράστης δεν ήταν διατεθειμένος να παραδοθεί, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι φοβάται να πάει στη φυλακή. Όχι πως μετάνιωσε δηλαδή για ό,τι έκανε...

Οι διαμεσολαβητές της ΕΛΑΣ για να πείσουν, του είπαν ψέματα πως η πρώην σύζυγός του είναι ζωντανή και νοσηλεύεται στην εντατική, κάτι που αν ίσχυε, θα σήμαινε ότι η ποινή του θα ήταν ελαφρύτερη.

Οι προσπάθειες των αστυνομικών να τον μεταπείσουν ήταν αγωνιώδεις και επικαλέστηκαν τα παιδιά του, λέγοντάς του πως δεν θέλουν να μείνουν ορφανά κι από τους δυο γονείς και θέλουν να ζήσει. 

Μόλις ο 54χρονος πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο, που βρισκόταν στο σημείο και προσπάθουσε και ο ίδιος να πείσει τον πατέρα του, τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας του τσουχτερού κρύου που κυριαρχεί στην περιοχή.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι τραυματισμένος, ενώ όση ώρα βρισκόταν στην άκρη του γκρεμού είχε μαζί του και το μαχαίρι με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της Νεκταρίας Μαράκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου