Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Η "γαλοπούλα" τρέμοντας της εκλογές τάζει, εξαπατά, είναι έτοιμος να αυτοεξευτελιστεί και πάλι στην ΔΕΘ

 


Η αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας είναι δεδομένη, αλλά δεν εξυπηρετεί το αφήγημα του Τσίπρα, γιατί δεν μπορεί να εξαπατήσει διαφορετικά.

Δεν έχει εκπλαγεί κανένας από την παρουσία  του Αλέξη Τσίπρα στην 85η ΔΕΘ, και δεν θα εκπλαγεί με την σημερινή συνέντευξη Τύπου, θα τάξει, θα εξαπατήσει, και θα εκνευρίσει με την στάση του την πλειοψηφία των πολιτών.

Η "γαλοπούλα" Τσίπρας, φυσικά και δεν θα ζητήσει εκλογές με την δικαιολογία ότι έχουμε πανδημία, αλλά αυτό που φοβάται πραγματικά είναι ότι όποτε και να γίνουν οι εκλογές θα έρθει και το πολιτικό του τέλος. Το τέλος μιας διαδρομής που έχει γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία της Ελλάδας, και θα τον θυμούνται για ότι χειρότερο πέρασε ποτέ από την πολιτική ζωή της χώρας.

Η ηττοπάθεια του, με δεδομένη την εκλογική ήττα, δεν τον αφήνει να προκαλέσει τον Μητσοτάκη ζητώντας εκλογές, έτσι παίζει άμυνα με δικαιολογία την συναίνεση, και παρακαλώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε συνεργασία για να σωθεί ο ίδιος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποδεδειγμένα ένας ικανός και έξυπνος πρωθυπουργός, και την ώρα που κάνει σωστά την δουλειά του με αποτελέσματα που φαίνονται, έχει σύρει ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να πιστεύουν ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2022, και ότι θα υπάρξει εκλογικός αιφνιδιασμός

Στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν φημίζεται για την εξυπνάδα των στελεχών του, είναι πεπεισμένοι ότι ο Μητσοτάκης προσπαθεί να τους παραπλανήσει με τις διαβεβαιώσεις του ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Αυτό που είναι για γέλια είναι ότι το επιτελείο του Τσίπρα, προσδοκά στο ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25, και αυτό ακούγεται ως απειλή για τους πολίτες που σκέφτονται Τσίπρας - Βαρουφάκης πάλι μαζί; Ουέ και αλίμονο μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το είπε καθαρά, δεν νομίζει ότι  οι πολίτες θα ήθελαν πίσω το δίδυμο Τσίπρα-Βαρουφάκη, αλλά στην Κουμουνδούρου με την "στελεχάρα" που ηγείται τον Ηλιόπουλο, πιστεύουν ότι το είπε γιατί φοβάται μια τέτοια συνεργασία και όχι επειδή τρέμει όλη η Ελλάδα και μόνο στη ιδέα τέτοιου σεναρίου.

Ο αποδεδειγμένα πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας, προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να αποδομήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μήπως και καταφέρει να ξεπεράσει τον ΚΑΝΕΝΑ στις δημοσκοπήσεις, αλλά δεν του βγαίνει γιατί οι πολίτες τον έχουν απαξιώσει και δεν τον υπολογίζουν σε ότι λέει και ότι κάνει.

Από εχθές που βρίσκεται στην ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας, προσπαθεί να παρουσιάσει τον Μητσοτάκη ως αποκλειστικά υπεύθυνο και αποτυχημένο, αδιαφορώντας εάν τα στοιχεία και τα νούμερα λένε άλλα πράγματα και αυτό ο κόσμος το γνωρίζει.

Ο Τσίπρας θα επιχειρήσει, να χρεώσει αποκλειστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα όποια λάθη έχουν γίνει στη διαχείριση της πανδημίας, την πολιτική προστασία κ.λπ., ενώ θα δεσμευθεί εξαπατώντας και πάλι τους πολίτες πως όταν και εάν γίνει κυβέρνηση ΘΑ καταργήσει τη μεταρρύθμιση στην Παιδεία, τις φοροελαφρύνσεις και τις φοραπαλλαγές που ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ως δωράκια στους πλούσιους, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο γιατί ο Μητσοτάκης δίνει πίσω όσα πήρε από την μεσαία τάξη ο αποδεδειγμένα αποτυχημένος Αλέξης Τσίπρας.

Ο Τσίπρας θα αναφερθεί στο κοινωνικό κράτος στο οποίο απέτυχε να φτιάξει στα 4,5 χρόνια κυβέρνησης του, και τώρα θα τάξει ότι θα το φτιάξει (εκπαίδευση, εργασιακά, πρόνοια και ασφάλιση, δημόσια Υγεία).

Θα κάνει και αναφορές στη διαχείριση κρίσεων, στην οποία επίσης έχει αποτύχει αφήνοντας πίσω νεκρούς.

Θα είναι τόσο θρασύτατος που θα κατηγορήσει κιόλας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις φοροαπαλλαγές και τις φοροελαφρύνσεις που έδωσε στους πολίτες και την μεσαία τάξη που ο Τσίπρας κατέστρεψε. 

Με λίγα λόγια δεν υπάρχει λόγος να τον παρακολουθήσεις εάν δεν θέλεις να χαλάσει η Κυριακή σου ακούγοντας ένα αποδεδειγμένα ψεύτη και πολιτικό απατεώνα να σε εξαπατά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου