Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Σκουρλέτης για Πολάκη - Υγειονομικούς: Δεν μπορούν να ασκούν επάγγελμα αν δεν είναι εμβολιασμένοι


Οι υγειονομικοί δεν μπορούν να ασκούν το επάγγελμα τους και να έρχονται σε επαφή με ασθενείς δηλώνει ο Πάνος Σκουρλέτης δείχνοντας ευθέως και τον Παύλο Πολακη που συνεχίζει ακάθεκτος, με την ανοχή του Αλέξη Τσιπρα τις αναρτήσεις μέσω των οποίων αμφισβητεί τα εμβόλια και την αποτελεσματικότητά τους. 

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Σκουρλετης σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στην ανάγκη εμβολιασμού των υγειονομικών και όλων όσων εμπλέκονται στον χώρο της υγείας. Ερωτηθείς αν αυτό ισχύει και για τον Παύλο Πολάκη τόνισε ότι συμπεριλαμβάνει και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό υγείας που σημειωτέον έχει δηλώσει ανοιχτά πως δεν έχει εμβολιαστεί χαρακτηρίζοντάς μάλιστα τα εμβόλια πειραματικά με ότι αυτό συνεπάγεται.

Και όχι μόνο. Ακόμη και χθες επιχείρησε να δώσει την εικόνα.με ανάρτησή του ότι τα εμβόλια.δεν είναι αποτελεσματικά έναντι του κορονοϊού μιλώντας και πάλι για φάρμακα και αλλες συμβουλές που δίνει ο ίδιος.

Επίσης, ο Παύλος Πολάκης έχει εμφανιστεί, μετά και τις επίσημες δηλώσεις του αναφορικά με την άρνησή του να εμβολιαστεί τουλάχιστον όπως ο ίδιος έχει πει, μέχρι το Φθινόπωρο, να κάνει αναρτήσεις μετά από χειρουργεία μαζί με συνάδελφους τους και χωρίς να φορά μάσκα.

Ο Πάνος Σκουρλετης τοποθετήθηκε ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλωτος έχει πει πως όσα λέει ο Πολάκης δεν είναι γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως μέχρι σήμερα ο Αλεξης Τσίπρας δεν έχει τολμήσει να επιπλήξει έστω τον στενό του συνεργάτη…Άλλωστε και ο ίδιος κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές και όσους έχουν αμφιβολίες ακόμη και.σήμερα.  Είναι άλλωστε ενδεικτικό ότι δεν ψήφισε ούτε την υποχρεωτικότητα για τους υγειονομικούς και όσους εμπλέκονται στον τομέα φροντίδας ζητώντας να είναι η υποχρεωτικότητα… προαιρετική.


Πηγή : liberal.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου