Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Ε όχι και αντιελιτιστής ρε Τσίπρα, ξέχασες τα κότερα και τις σχέσεις σου με επιχειρηματίες;

 


Δέν μας έκατσε ο ξεσηκωμός των μπαχαλάκηδων για την "αστυνομική βία" τον χειμώνα, δεν μας έκατσαν τα fake news και η τρομολαγνία για την πανδημία, δεν μας έκατσαν οι εμπρησμοί φέτος το καλοκαίρι γιατί μπορεί να είχε τεράστιες καταστροφές αλλά δεν είχε νεκρούς, οπότε πάμε πίσω στο 2015 να κοροιδέψουμε και να εξαπατήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

Νέο πολιτικό αφήγημα του Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ένα remake του αντιελιτισμού του 2015. 

Δεν έχει πάρει χαμπάρι ο Αλέξης Τσίπρας, ότι δεν έχει πλέον κανένα «ηθικό πλεονέκτημα», πρέπει να είσαι πολύ διεστραμμένος να αναφέρεσαι σε κάτι τέτοιο μετά απο 4,5 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας, με τόσα σκάνδαλα για να ελέγξεις την εξουσία, τόσες διαμονές σε κότερα εφοπλιστών, και τόσα πάρε δώσε με επιχειρηματίες.



Ο Τσίπρας πιστεύει ότι θα εξαπατήσει και πάλι τους πολίτες, κοροιδεύοντας ότι θα δώσει μάχη αυτός το «ηθικό πλεονέκτημα» εναντίον του «ανήθικου μειονεκτήματος». 



Ειλικρινά θέλουμε να ρωτήσουμε, δεν ντράπηκε ο φαιδρός που δεσμεύτηκε να συγκρουστεί με τις ελίτ; Αυτός που κυβέρνησε 4,5 χρόνια, υπόσχεται ότι θα συγκρουστεί με την «κρατικοδίαιτη κακομαθημένη ελίτ»;

Ο Αλέξης Τσίπρας σε κάθε του εμφάνιση κάνει ότι μπορεί για να αποτελειώσει τον ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου