Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Το σχέδιο κάψτε τους δεν έχει τελειώσει: Γκαζάκια βρέθηκαν σε δασάκι στην Αργυρούπολη

 


Έκαναν τεράστιες καταστροφές, έκαψαν ευτυχώς μόνο περιουσίες, αλλά δεν είχαμε νεκρούς και έτσι το σχέδιο είναι ημιτελές. Η καλύτερα ιδέα για νεκρούς είναι να μπεί φωτιά κοντά σε κατοικημένες περιοχές της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας, με την ελπίδα ότι θα επεκταθεί και θα δημιουργήσει τεράστιο θέμα στην κυβέρνηση.

Οι ελεγχόμενοι απο κάποιους κακοποιοί δεν έχουν υπολογίσει τις ομάδες εθελοντών που βρίσκονται σε συναγερμό έχοντας καταλάβει ότι το βρώμικο σχέδιο δεν έχει λάβει τέλος.

Γκαζάκια εντοπίστηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα, στην Αργυρούπολη, από την ομάδα Εθελοντών Δασοφύλαξης τη περιοχής.

Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και τόσο ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρίσκονται σε συναγερμό λόγω του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος με ανάρτηση του στο facebook. Όπως έγραψε:

«Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης 

Πριν από λίγο,  για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν. 

Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό». 

Γιάννης Κωνσταντάτος
21 ώρες πριν

Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης

Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν.
Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό.

May be an image of outdoors
May be an image of tree and nature


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου