Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Μετά τον Πετρούνια, η ΕΡΤ δεν έδειξε ούτε τον αγώνα του Γκιώνη - Κάτι δεν πάει καλά στην ΕΡΤ

 


Συνεχίζονται οι δυσλειτουργίες και το μπάχαλο στην ΕΡΤ, και αυτό δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην δημόσια τηλεόραση με τα πρόσωπα που την στελεχώνουν.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στους προκριματικούς των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ανάλογο πρόβλημα προέκυψε με τον Έλληνα πρωταθλητή του πινγκ πονγκ, Παναγιώτη Γκιώνη.

Σήμερα, λίγο πριν από τις 9, ήταν προγραμματισμένο να μεταδοθεί από ERΤSPORTS 2 ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Αιγύπτιο Σαλέχ, όμως τελικά αυτό δεν έγινε. 

Ο αγώνας δεν μεταδόθηκε στο συγκεκριμένο κανάλι, αλλά ούτε σε κάποιο άλλο της δημόσιας τηλεόρασης, μην μπορώντας κανένας Έλληνας να δει τον αγώνα.

“Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…” ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook η ελληνική ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Hellenic Table Tennis Federation GRE Ομοσπονδία table tennis
3 ώρες πριν

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά...

Γ.Φ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου