Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Πολιτική κυριαρχία για την κυβέρνηση - Τελειωμένος και απαξιωμένος ο Τσίπρας

 



Στο γκάλοπ της GPO για «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» διατηρείται σταθερά το διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ (12,4%), ενώ σε υψηλά επίπεδα παραμένουν και τα ποσοστά αποδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ αντίθετα ο Τσίπρας μόνο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να επιβιώνει πολιτικά γιατί στους πολίτες είναι ένας τελειωμένος και απαξιωμένος πολιτικός.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κινείται με όρους πολιτικής κυριαρχίας μετά απο δύο χρόνια διακυβέρνησης, διατηρώντας σταθερά ένα διψήφιο προβάδισμα (της τάξεως του 12,4%) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την πανελλαδική δημοσκόπηση της GPO για «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», η κυβέρνηση Μητσοτάκη δουλεύει και παράγει έργο χωρίς την πίεση που δέχονταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, οι οποίες με τη συμπλήρωση της δικής τους διετίας βρίσκονταν στην πραγματικότητα αντιμέτωπες με μια αλλαγή πολιτικού σκηνικού. Η κυβέρνηση έχει μια επιτυχημένη άσκηση κυβερνητικής διαχείρισης, η οποία πιστώνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη τόσο κομματικά όσο και προσωπικά (μέσα από τα υψηλά ποσοστά θετικής αποδοχής και την υπέρ του μεγάλη «ψαλίδα» στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία).



Περισσότερα στα ΝΕΑ ΣΑββατοκύριακο



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου