Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Η ταύτιση του Τσίπρα με τον ψεκασμένο Πολάκη προβληματίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

 


Το να ταυτίζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα αποδεδειγμένα τραμπούκο ακροαριστερό ψεκασμένο, και ειδικά όταν σε όλες τις δημοσκοπήσεις, φαίνεται ότι είσαι ένας αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον ΚΑΝΕΝΑ, αυτό προβληματίζει τα στελέχη του κόμματος.

Η νέα στήριξη του Αλ. Τσίπρα στον Π. Πολάκη και μάλιστα μέσα στη Βουλή και για τους εμβολιασμούς, δείχνει ότι μάλλον από κάπου τον κρατάει ο ψεκασμένος Πολάκης, και ο Τσίπρας δεν μπορεί να καταδικάσει τις γελοιότητες του.

Πολλά από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και σωστά, έχουν ταχθεί υπέρ των εμβολιασμών, όπως οι  Ξανθός, Ε. Τσακαλώτος, Φίλης,  Ζαχαριάδης, Ηλιόπουλος, Καλπάκης και άλλοι, και η στήριξη σε ένα γελοίο, επικίνδυνο και ψεκασμένο βουλευτή από τον Αλέξη Τσίπρα, προκαλεί προβληματισμό.

Το να συντάσσετε ο Αλέξης Τσίπρας με ένα ψεκασμένο, και το κάνει αυτό μήπως πάρει μερικές ψήφους από ψεκασμένους, μόνο κατάντια μπορείς να το χαρακτηρίσεις και δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στη σοβαρότητα και τη φυσιογνωμία του κόμματος, που πλήττετε από την ανεπάρκεια, την ανικανότητα και κυρίως από την απαξίωση του προέδρου του από την κοινωνία.

Ο τραμπούκος και ψεκασμένος ακροαριστερός Πολάκης, είναι χρόνια τώρα μείζον πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και καλό θα ήταν να αρχίσουν οι διεργασίες για την απομάκρυνση του, την διαγραφή του, γιατί έτσι και αλλιώς έρχεται και το τέλος της αρχηγίας Αλέξη Τσίπρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου