Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Αρχίζουν να αντιλαμβάνονται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Τσίπρας έχει πολιτικά τελειώσει

 



Ότι έχει δοκιμάσει ο Αλέξης Τσίπρας και οι τσιπροφύλακες έχει αποτύχει.

Ο Τσίπρας είναι ένα άτομο που δεν έχει υψηλή ευφυΐα το αντίθετο μάλιστα, και αυτό φαίνεται από αυτά που λέει όπου εμφανιστεί τα οποία δεν έχει μελετήσει καθόλου, απλά του τα γράφουν, βάζουν και μπόλικα ψέματα στα οποία δεν δυσκολεύεται ο Τσίπρας, τα παίρνει τα διαβάζει τα λέει και ξεφτιλίζεται σε κάθε του εμφάνιση. 

Αποτέλεσμα αν και αργά, ο Αλέξης Τσίπρας να έχει μπεί στο κάδρο της εσωκομματικής κριτικής, και όλα δείχνουν ότι καταλαβαίνουν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο αρχηγός τους έχει τελειώσει πολιτικά.

Πόνταρε στην καταστροφή και στον θάνατο, αλλά δεν κατάφερε βγει κερδισμένος από τη μακρά δοκιμασία της πανδημίας, καθώς η μικρή ανάκαμψη στις δημοσκοπήσεις του Μαρτίου δεν είχε συνέχεια στις δημοσκοπήσεις του Απριλίου που η κυβέρνηση Μητσοτάκη, παίρνει πάλι κεφάλι λόγω της σοβαρότητας που την διακρίνει, και την σοβαρότητα του ίδιου του πρωθυπουργού που κάνει τους Έλληνες πολίτες να αισθάνονται ασφάλεια.

Κανένας σοβαρός δεν θέλει να κάνει συνομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα και αναγκάζεται να στήνει τηλεδιασκέψεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε ΔΕΗ Φωτόπουλο), που δεν τους νοιάζει ότι δεν έχουν να κάνουν με κάποιο σοβαρό πολιτικό.

Η συνεχιζόμενη αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ανταγωνιστικός φέρνει τον κ. Τσίπρα προ των ευθυνών του και αντιμέτωπο με έντονη κριτική στο εσωτερικό του κόμματος του. Δεν είναι τυχαίο που μετά από δύο χρόνια στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να ξανά πάρει επάνω του, ο λαός τον έχει απαξιώσει και τον κοροιδεύει σε κάθε του εμφάνιση.

Δεν υπάρχει ένας, έστω και ένας σοβαρός που να θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει το προφίλ του σοβαρού και υπεύθυνου πολιτικού, που μπορεί να προστατέψει τους πολίτες, και αυτό το καταλαβαίνουν πλέον πολύ καλά στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας δεν πείθει ότι μπορεί να αλλάξει και να ηγηθεί μιας μετριοπαθούς πολιτικής δύναμης που θα έχει τη βάση της στο Κέντρο και η προτεραιότητα της θα είναι η μεσαία τάξη, γιατί αυτός είναι που την είχε διαλύσει σε 4,5 χρόνια.

Αντίθετα οι πολίτες βλέπουν το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ένα φαιδρό ψεύτη, χωρίς ίχνος σοβαρότητας, πολιτικό απατεώνα αρχηγό, και τους Τζανακόπουλο - Πολάκη να υπονομεύουν το ίδιο τους το κόμμα με τις διχαστικές ακροαριστερές κραυγές τους.

Δεν είναι τυχαίο που σε όλες τις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται ένα 25% με 30% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει θετικά αρκετές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, και αυτό δεν είναι αμελητέο είναι ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που παρακολουθούν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση και κάποια από αυτά που κάνει τα εγκρίνουν και τα επικροτούν.

Η γραμμή πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μία πρέπει να τελειώνουμε με τον αποτυχημένο, κάηκε πρέπει να μπεί στο χρονοντούλαπο, και όσο αργούν δεν μπορούν να θεωρούνται κυβέρνηση σε αναμονή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου