Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Αναβλήθηκε η δίκη της εγκληματικά ανεύθυνης μητέρας στην Θεσσαλονίκη

 


Η εγκληματικά ανεύθυνη και επικίνδυνη 49χρονη είχε συλληφθεί στις 15 Απριλίου στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας για εμπρηστικές αναρτήσεις αρνητών του ιού, και επειδή αρνήθηκε σε βάρος των υπόλοιπων μαθητών να κάνει self test προκειμένου να μπει στην τάξη ο γιός της.

Η δίκη πήρε αναβολή λόγω κορωνοϊού η δίκη της 49χρονης που αρνήθηκε να υποβληθεί ο γιος της σε self test προκειμένου να μπει στην τάξη.

Η 49χρονη μέσα απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέτρεπε κι άλλους να μην λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την πανδημία.

Στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκαν επίσης συγγενείς και οικείοι της 49χρονης, αλλά και αυτοαποκαλούμενοι θεματοφύλακες του Συντάγματος ντυμένοι με περίεργες στολές που είναι και οι ίδιοι αρνητές των self test.

Ανάμεσά τους ήταν και ο πατέρας του μαθητή που προκάλεσε ένταση σε σχολείο της Θέρμης για τον ίδιο λόγο και συνελήφθη περιμένοντας και αυτός την δίκη του.

Είναι ώρα η δικαιοσύνη να ψάξει καλά όλους αυτούς τους περίεργους και επικίνδυνους τύπους με τις στολές που δηλώνουν "θεματοφύλακες του Συντάγματος".




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου