Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Ούτε μια λέξη ο ΣΥΡΙΖΑ για τα τρικάκια στην Κεραμέως μην θίξει τους συντρόφους

 



Για τους ακροαριστερούς Συριζαίους οι πράξεις των ακροαριστερών αντιεξουσιαστών είναι δικαιολογημένες γιατί είναι ημιπιτσιρικάδες.

Το χειρότερο είναι ότι είναι τέτοια η νοημοσύνη των Συριζαίων και το IQ τους που το πιστεύουν αυτό για το ημιπιτσιρικάς, και θέλουν να το πιστέψει και η κοινωνία ώστε να τους δικαιολογήσει.

Είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα ότι στόχος των ακροαριστερών είναι να μπουν στα πανεπιστήμια γράφοντας ακόμα και 3 στις πανελλαδικές, ώστε να αποκτήσουν την ιδιότητα των φοιτητών για να στηρίξουν τις ακροαριστερές παρατάξεις που δεν έχουν στις τάξεις τους μορφωμένους και ικανούς φοιτητές. Να μείνουν ημιπιτσιρικάδες φοιτητές για 20 χρόνια ώστε να χρησιμοποιούν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα για τσιφλίκι τους  και να τα μετατρέψουν ακόμα και σε γιάφκες αφήνοντας αντιεξουσιαστές συντρόφους να αλωνίζουν.

Δεν ήταν τυχαία η αναφορά του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου που αναφέρθηκε στις βάσεις εισόδου στα ΑΕΙ, λέγοντας απογοητευμένος «είκοσι τέσσερις χιλιάδες μαθητές αποκλείονται φέτος από το δημόσιο πανεπιστήμιο», κάτι που είναι ψέμα φυσικά γιατί απλά αυτό θέλει να περάσει.

Το ίδιο ανέφερε και ο ακροαριστερός προκλητικός πρώην υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, που δεν είναι και ο κατάλληλος να μιλήσει για εκπαίδευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί ότι το νομοσχέδιο των Νίκης Κεραμέως και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα ΑΕΙ δεν πρόκειται να περάσει από τη Βουλή, και βάζει τους συντρόφους να αντιδρούν με διάφορους τρόπους.

Είναι τόσο προκλητικός ο ΣΥΡΙΖΑ που αντί να καταδικάσει προσπάθησε με ανακοίνωση του να δικαιολογήσει τα τρικάκια που πέταξαν οι ακροαριστεροί συντρόφοι του στην Κεραμέως λέγοντας ότι δεν ήταν προκλητικά.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου