Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Κατά των 15 που είναι υπέρ Κουφοντίνα ο Γιώργος Τσίπρας τους λέει να κρύβονται να μην δείχνονται

 


Αιχμές για τη στάση των στελεχών εντός του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Τσίπρας.

Αναφερόμενος στις υπογραφές 15 στελεχών για τα δικαιώματα του Δημήτρη Κουφοντίνα, προσπάθησε να τους καλύψει λέγοντας δήθεν ότι δεν παίρνουν το μέρος του εκτελεστή τρομοκράτη, αλλά στηρίζουν τα δικαιώματα οποιουδήποτε κρατούμενου, τόνισε πως "δεν έπρεπε να γίνει τόση φασαρία, δεν έπρεπε να υπάρχουν 15 υπογραφές", προσθέτοντας μάλιστα πως "δεν πρέπει να βγαίνει προς τα έξω η εικόνα ότι κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει με τον Κουφοντίνα".

Δηλαδή με λίγα λόγια να κρύβουν τα στελέχη τα φιλικά προς τον εκτελεστή τρομοκράτη Κουφοντίνα για να μην τους καταλαβαίνει ο κόσμος αυτό καταλάβαμε με το "δεν πρέπει να βγαίνει προς τα έξω η εικόνα ότι κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει με τον Κουφοντίνα".

Παράλληλα, σχολίασε και τις τάσεις που εμφανίζονται μέσα στο κόμμα τον τελευταίο καιρό, λέγοντας ότι "γενικά αυτό που εκπέμπεται δεν είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ". Και εξήγησε, "ζούμε σε μια κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη, ο κόσμος μέσα σε αυτές τις συνθήκες θέλει πολιτικές όχι κείμενα επί κειμένων και ομαδοποιήσεις".




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου