Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Η υποκρισία της Συριζαίας Ανέττας Καββαδίας που δεν έχει ίχνος ηθικής

 


Διαβάσαμε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ το σχόλιο του Σταύρου Παπαντωνίου για το υποκριτικό σχόλιο που έκανε η Αννέτα Καββαδία σχετικά με το τέλος της εκμομπής του Πάνου Χαρίτου στη ΕΡΤ.

Η Άννετα Καββαδία χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής δεν δίστασε να γράψει για πιστοποιητικά φρονημάτων, και ο Σταύρος Παπαντωνίου παρουσιάζει σε κείμενο του την υποκρισία αυτού του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κείμενο του Σταύρου Παπαντωνίου στην Καθημερινή :

Θα σας πω και ένα ωραίο παρασκήνιο. Με αφορμή το τέλος της εκπομπής του Πάνου Χαρίτου από την ΕΡΤ, πολλοί είδαν φως για κομματική σπέκουλα. Oπως η Αννέτα Καββαδία, που έκανε το πιο επιθετικό tweet μιλώντας για πιστοποιητικά «γαλάζιων» φρονημάτων. Επιθετικό, αλλά ταυτόχρονα υποκριτικό, και θα σας πω γιατί. Oχι, δεν είναι πως η ίδια μπήκε στο ραδιομέγαρο επί Ν.Δ. το 2004. Είναι η συνέχεια. Το 2013 η κ. Καββαδία κινήθηκε δικαστικά κατά της ΕΡΤ για να μονιμοποιηθεί. Η υπόθεση εκδικάστηκε το 2017 και δικαιώθηκε. Oμως, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ΕΡΤ άσκησε έφεση στην απόφαση –όχι μόνο στη δική της αλλά και άλλων–, μια έφεση που η σημερινή «γαλάζια» διοίκηση σταμάτησε ώστε κανείς να μην την κατηγορήσει πως είναι μέσο εξόδου με βάση τα κομματικά φρονήματα. Ετσι η Καββαδία, μόλις έχασε τη βουλευτική έδρα, επανήλθε κανονικά και με τον νόμο στο μέγαρο και αποσπάστηκε λίγο μετά στον ΣΥΡΙΖΑ. Κάπως έτσι σήμερα, ούσα υπάλληλος της ΕΡΤ, ασκεί κριτική για κομματικά φρονήματα. Και για να ξέρετε την πραγματικότητα. Στον Π. Χαρίτο έγινε πρόταση να παραμείνει στο δυναμικό του καναλιού, ως μέλος άλλης εκπομπής. Και η πρόταση δεν έγινε δεκτή. Τόσο απλά.  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου