Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Ο Τσίπρας χωρίς ντροπή είπε ότι στο σπίτι ήταν 10 χρόνια ανεκμετάλλευτο το λυπήθηκε και το νοίκιασε φτωχά

 


Αντί να πει ξεκάθαρα την αλήθεια να τελειώνουμε, προτίμησε να μας παραμυθιάσει και πάλι με στημένες απαντήσεις και όποιος τον πίστεψε, τον πίστεψε.

Το γελοιότερο όλων ήταν η δήλωση του «Νομίζω ότι οι πολιτικοί οφείλουμε να δίνουμε απαντήσεις και να ελεγχόμαστε», είπε , Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, για την εξοχική του κατοικία στο Σούνιο.

Ξέχασε ο Τσίπρας να προσθέσει στο οφείλουμε να δίνουμε απαντήσει, τις απαντήσεις που θέλει ο ίδιος με το ψέμα που θέλει να στήσει για να εξαπατήσει. 

Η εξοχική κατοικία 140 τετραγωνικών μέτρων που ξέχασε να αναφέρει «είναι ένα όμορφο, μικρό σπίτι σε μια ωραία περιοχή. Είμαι στην περιοχή εδώ και έξι χρόνια από το 2015 έως το 2019, νοικιάζω με τη σεζόν για 3 μήνες ένα μεγαλύτερο σπίτι για 3600 ευρώ το χρόνο και τώρα δίνω 6000 το χρόνο με μια συμφωνία που έκανα με τον ιδιοκτήτη».

Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης δεν είναι επιχειρηματίες με συναλλαγές με το δημόσιο , ούτε κάποιος διαπλεκόμενος επιχειρηματίας, αλλά ένας έντιμος άνθρωπος, γνωστός στην περιοχή. Το ακίνητο ήταν αυτό για δέκα χρόνια ανεκμετάλλευτο. H γνώση της ύπαρξης αυτής της κατοικίας προς εμέ έγινε σε ένα δείπνο που κάναμε μαζί (σ.σ με τον Γιώργο Παπαδάκη) στην ταβέρνα της περιοχής, όπου ο ταβερνιάρης μου είπε εγώ θα ψάξω να βρω μήπως υπάρχει εδώ κανένα σπίτι να μείνεις.

Εσύ πρώην πρωθυπουργός θα πας να μείνεις σε ένα σπίτι 70 τετραγωνικά;», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι ρωτήθηκε από τον ιδιοκτήτη συνεχίζοντας να εξαπατά τον κόσμο που τον άκουγε γιατί το σπίτι είναι 142 τετραγωνικά, προσθέτοντας ωστόσο ότι «το καλοκαίρι, ακόμη και τον Αύγουστο, δεν μπορείς όταν κάνεις τη δουλειά που κάνω εγώ να παραθερίζεις σε ένα νησί». 

«Μου είπε ο άνθρωπος αυτός ότι εγώ θα ήθελα να κάνω μια ανακαίνιση, θα μπορείς τα μείνεις για τα επόμενα 3-4 χρόνια» εξήγησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το σπιτονοικοκύρη του και σημείωσε πως «την επόμενη φορά που θα πάω να νοικιάσω ένα σπίτι θα πάρω μαζί μου και τον κ. Μητσοτάκη».

Κανένας δεν τον ρώτησε γιατί 500; Όταν ο Παπαδημούλης νοικιάζει ακίνητο 50 τ.μ. στα Πατήσια για 500; Κανένας δεν το ρώτησε πώς ανακαινίζει τώρα το σπίτι δήθεν ο ιδιοκτήτης μετά από 10 χρόνια για να το νοικιάσει δήθεν 500; Και γενικά κανένας δεν τον ρώτησε γιατί παραμένει απατεώνας;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου