Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από ανήθικους που δεν διστάζουν πουθενά.

 



Ανήμπορος και ανίκανος ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει αντιπολιτευτικά την κυβέρνηση, επιστρέφει στην πολιτική της εξαπάτησης του 2014, αδιαφορώντας για το ότι οι πολίτες τους έχουν πάρει χαμπάρι και τους έχουν σιχαθεί.

Το σχόλιο της Αυγής «Ίσως χρειαστούν και άλλοι», δίπλα σε μία φωτογραφία από τάφους στις Σέρρες, το οποίο αναγκάστηκε να μαζέψει και να πει συγνώμη, δείχνει το χαμηλό επίπεδο στο οποίο έχει πέσει η αριστερά, απομακρύνοντας και άλλο τον κόσμο.

Η αθλιότητα του ανήθικου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη που ξεστόμισε χωρίς να ντρέπεται ότι  "Η κυβέρνηση ευθύνεται για τους νεκρούς", ώστε να μην απαντήσει για την αθλιότητα της Αυγής, δείχνει το χαμηλό επίπεδο των στελεχών της αριστεράς.

Μετά τις τεράστιες αντιδράσεις, και χωρίς να θέλει να το κάνει η «Αυγή» έβγαλε ανακοίνωση για να πει ότι έγινε λάθος και άθλιος Γιαννούλης είπε δήθεν ότι διαστρέβλωσαν τα λεγόμενά του, κάτι φυσικά που δεν συνέβη γιατί ακούγεται καθαρά η αθλιότητα του. 

Οι πολίτες παρακολουθούν την ανηθικότητα και την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ που επενδύει πολιτικά στην πανδημία και χαίρεται όταν τα πράγματα γίνονται χειρότερα και οι νεκροί αυξάνονται.

Νομίζοντας ότι θα γυρίσει την κοινωνία απέναντι στην κυβέρνηση δεν δίστασε ο ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιήσει και μικρά παιδιά σε ένα χωριό της Ηλείας, παρουσιάζοντας δήθεν ότι δυσκολεύονται να κάνουν μάθημα.

Η αθλιότητα του Αλέξη Τσίπρα γνωστού ανήθικου και ψεύτη που ενώ ήξερε ότι είναι στημένο βγήκε και έκανε και σχόλιο «Ντροπή να μην μπορούν τα παιδάκια να κάνουν μάθημα», σημείωσε, παραπέμποντας σε εικόνες αφρικανικών χωρών.

Τι έγινε όμως πραγματικά αναδεικνύοντας την ανηθικότητα και την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του ακόμα μία φορά.

Η στημένη fake φωτογραφία τραβήχτηκε σε καφενείο της κοινότητας Πεύκης του Νομού Ηλείας και μοιράστηκε αρχικά σε τοπικά ΜΜΕ από τον ίδιο τον Συριζαίο ιδιοκτήτη του καφενείου και κοινοτάρχη και στη συνέχεια στα υπόγεια της Κουμουνδούρου για να αξιοποιηθεί. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ σοβαρών ανθρώπων αποδείχθηκε ότι οι μαθητές της συγκεκριμένης φωτογραφίας ουδέποτε μπήκαν στην τηλεκπαίδευση και ενώ φέρονται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης να παρακολουθούν σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, στην πραγματικότητα απουσίαζαν από το σχολικό μάθημα της δασκάλας της σχολικής μονάδας και τις δύο ημέρες, δηλαδή 18 και 19 Νοεμβρίου.

Οι ίδιοι οι γονείς αυτών των παιδιών αρνήθηκαν να παραλάβουν τα τάμπλετ που είχε στη διάθεσή του το σχολείο, παρά τις επίμονες προσπάθειες της προϊσταμένης της σχολικής μονάδας και ο κοινοτάρχης και ιδιοκτήτης του καφενείου δεν ενημέρωσε ποτέ τον δήμαρχο Πύργου κ. Αντωνακόπουλο για ελλείψεις, οι οποίες μπορούσαν να καλυφθούν άμεσα. 

Στήνοντας λοιπόν την αθλιότητα του ο κοινοτάρχης, μοίρασε τη στημένη φωτογραφία στα ΜΜΕ, από τα οποία ενημερώθηκε τελικά ο δήμαρχος χθες και διέθεσε σήμερα τα απαραίτητα λάπτοπ. Αποδείχθηκε ακόμα ότι δεν ενημερώθηκε ποτέ για ελλείψεις η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πύργου, που απέστειλε και σχετικό αίτημα, στο οποίο ουδέποτε έλαβε απάντηση.

Η σήψη του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που η βρώμα ενοχλεί πολύ τους πολίτες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου