Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Πόσο καραγκιοζιλίκι; Ο Τσίπρας κάνει χαμό για πολυτεχνείο και συναντιέται με Λινού δήθεν αγωνιώντας για την πανδημία

 



Συνεχίζει να ξεφτιλίζεται σε όλα τα επίπεδα ο Αλέξης Τσίπρας και από την μία πλευρά κάνει χαμό προκαλώντας την κοινωνία για την πραγματοποίηση πορειών για το πολυτεχνείο, την ώρα που η Ελλάδα μαστίζεται από τον κορωνοϊό και από την άλλη εκφράζει την βαθιά του ανησυχία για την πανδημία και συναντιέται με τον Αθηνά Λινού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με την καθηγήτρια επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, στον απόηχο και της πρότασής του για τη θέση του υπουργού Υγείας και ένα εξάμηνο πλάνο ενίσχυσης του ΕΣΥ. θέλοντας έτσι να εξεπατήσει τον ελληνικό λαό ότι δήθεν νοιάζεται.

Για να δώσει πινελιά στο σώου που έστησε είπε ο Τσίπρα «Βλέπουμε ότι οι εξελίξεις δεν είναι θετικές σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή» και τόνισε ότι «αυτή την ώρα πρέπει να συμφωνήσουμε στα αυτονόητα. Δεν χρειάζεται διχαστική αντίληψη» και το είπε αυτός που κατεβάζει κόσμο στους δρόμους για το Πολυτεχνείο.

Σημείωσε ακόμη για να ολοκληρωθεί το καραγκιοζιλίκι πως «ακόμη και σε κρίσιμα ζητήματα πολιτικής διαφωνίας μπορούν να βρεθούν συνεννοήσεις και όχι κανείς να οξύνει τεχνητά την πόλωση και το διχασμό». Ευχαρίστησε την κ. Λινού για την προσφορά της, τονίζοντας ότι «η στάση του καθενός μας είναι κρίσιμη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό τον συλλογικό κίνδυνο για την κοινωνία και τους ανθρώπους μας».

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας κατά την συνάντηση της με τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας είπε αυτό που έπρεπε, αλλά δεν το κατάλαβε ο Αλέξης Τσίπρας :«Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το πώς θα προφυλάξουμε ισότιμα και δίκαια όλους τους ανθρώπους που κατοικούν στην Ελλάδα. Όχι μόνο τους Έλληνες πολίτες αλλά κάθε άνθρωπο που βρίσκεται αυτή την στιγμή στη χώρα μας», είπε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου