Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Συνελήφθη Αλγερινός πορτοφολάς μέλος σπείρας αλλοδαπών που είχε δράση το κέντρο της Αθήνας

 



Βραδυνές ώρες 24/11/2020, το Α 3-3 της Δ αλλαγής περιπολικό της άμεσης δράσης διατεταγμένο για ελέγχους περί covid στην περιοχή του Μεταξουργίου, ενημερώθηκε από πολίτες ότι επί της οδού Δηλιγιάννη δύο άτομα έκλεψαν μέσα από αυτοκίνητο ένα πορτοφόλι. 

Από την περιγραφή των δραστών που έδωσαν οι μάρτυρες, το πλήρωμα του περιπολικού άρχισε τις αναζητήσεις και σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο κακοποιούς και τον καταδίωξε πεζή περιπολία που πήρε σήμα απο το περιπολικό.

Ο δράστης (Αλγερινός) συνελήφθη και είχε και το θράσος να προσφέρει χρήματα στους αστυνομικούς για να τον αφήσουν. Το πορτοφόλι είχε μέσα 450 euro και προσωπικά έγγραφα. Το θύμα ανευρέθη και του παραδόθηκε το πορτοφόλι. Είναι Έλληνας και είναι στέλεχος της Ευρωπαικής επιτροπής στο Λουξεμβούργο. 

Ο Αλγερινός κλέφτης προσήχθη στο Τ.Α. Ομόνοιας όπου αναγνωρίστηκε κι από άλλα θύματά του. Πάνω του βρέθηκαν αρκετά χρήματα από προηγούμενες κλοπές και είναι μέλος σπείρας Αλγερινών η οποία είχε διαπράξει σωρεία κλοπών στο κέντρο των Αθηνών.


Με πληροφορίες από Χρήστο Μπαλάσκα



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου