Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Επιτέλους έχουμε κυβέρνηση και νόμους! Πετυχημένη επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο Πολυτεχνείο

 


Οι ανεύθυνες αντιδράσεις Κουτσούμπα, Βαρουφάκη και μερίδας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ξεσηκώνουν ταλιμπάν αριστερούς και αναρχοακροαριστεροφασίστες.

Στον χώρο του Πολυτεχνείου μπήκαν δυνάμεις των ΜΑΤ, εχθές μεσημέρι της Παρασκευής.

Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκε από την είσοδο επί της Στουρνάρη, έχοντας μάλιστα μαζί τους και εργαλεία προκειμένου να κόψουν τα λουκέτα.



Στον χώρο του ιδρύματος είχαν κάνει κατάληψη από το βράδυ 40-50 αναρχοφασίστες για να κρατήσουν ανοικτό το Πολυτεχνείο ώστε  να γίνου οι εκδηλώσεις μνήμης με αφορμή την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου παρά την απαγόρευση για λόγους υγείας.



Στον προαύλιο χώρο βρίσκονται περίπου 40 άτομα τα οποία με ανάρτηση τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου είχαν ενημερώσει για την κίνηση τους.

Όταν οι νεαροί αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς και ότι η αστυνομία θα κάνει επιτέλους την δουλειά τους κάθισαν στο έδαφος ενώ άρχισαν να φωνάζουνε συνθήματα, μέχρι να συλληφθούν και να προσαχθούν.

Γύρω από τους χώρους του Πολυτεχνείου είχαν και έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να παρεμποδίσουνε συντρόφους αναρχοφασίστες να κατευθυνθούν στο σημείο. 


.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου