Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Ανίκανος ο Τσίπρας να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση, εργαλειοποιεί την πανδημία για αντιπολίτευση

 



Κάθε μέρα εμφανίζονται ανίκανα και προκλητικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εχθές μόλις ο Αλέξης Τσίπρας είπε ψέματα για το Μετρό ώστε να εξαπατήσει του πολίτες λες και έχουν κοντή μνήμη. Δεν μπορούν να κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και πιάνονται από την παγκόσμια πανδημία ώστε να κερδίσουν κάτι εκφοβίζοντας και παραπληροφορώντας τους πολίτες.

Ο κορωνοϊός και το νέο γενικό lockdown που έρχεται θέλει να γίνει εργαλείο για αντιπολίτευση απο τον Τσίπρα και το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στην Κουμουνδούρου προκειμένου να αποτιμηθεί η καινούργια κατάσταση που διαμορφώνεται σε όλη τη χώρα και τα στελέχη του θιάσου τρίβουν τα χέρια τους απο χαρά. 

Ο Τσίπρας νομίζει ότι είναι η ευκαιρία του, οι πολίτες να ξεχάσουν την ανικανότητα του και την ανεπάρκεια του, όπως και να ξεχάσουν ότι είναι απατεώνας και ψεύτης, και θα πεί στα στελέχη και τους βουλευτές του κόμματος να παραμείνουν ενεργοί γνωρίζοντας πως η χώρα θα βρεθεί σε μια νέα πραγματικότητα από την άνοιξη και μετά κάτι που θα εργαλειοποιήσει γιατί δεν έχει καμία ηθική.

Μάλιστα η αθλιότητα του Αλέξη Τσίπρα αγνοώντας την ακτάσταση διεθνώς και ειδικά στην Ευρώπη, καθώς και το πώς κινείται η Ελλάδα, ανεβάζοντας τους τόνους, σημείωσε πως «ο φόβος και η αγωνία που έχουμε είναι να μην αντιμετωπίσουμε καταστάσεις Μπέργκαμο. Δηλαδή να μη βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή εκείνη που θα γίνεται επιλογή ασθενών που θα τους παρασχεθεί η βοήθεια στην εντατική μονάδα» κάτι το οποίο εύχεται και αυτό δεν αμφισβητείται από κανένα

Θα κριθεί και για αυτή του την αθλιότητα ο Αλέξης Τσίπρας απο το ελληνικό λαό γιατί το πολιτικό του τέλος είναι προδιαγεγραμμένο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου