Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Υποδιοικητής τμήματος και αστυνομικός επενέβησαν για να μην κοπεί πρόστιμο σε παράνομο ωράριο καταστήματος

 



Αστυνόμος Α’ και υποδιοικητής του Τμήματος στον Πειραιά ο οποίος είναι φορέας κορωνοϊού απο 22 Οκτωβρίου και είναι σε καραντίνα, πήρε από το σπίτι του τηλέφωνο τον επικεφαλής των ελέγχων και απαίτησε να παρέμβει για να μην κοπούν πρόστιμα στο μαγαζί που λειτουργούσε παράνομα εκτός ωραρίου.

Τον υποδιοικητή ενημέρωσε αστυνομικός που έπινε παράνομα το ποτό του σε μπαρ που θα έπρεπε να είχε κλήση λόγο των μέτρων.

Ο αστυνομικός πελάτης που υπηρετεί επίσης σε τμήμα του Πειραιά έπινε το ποτό του σε μπαρ της περιοχής, ενώ είχαν περάσει τα μεσάνυχτα και το κατάστημα θα έπρεπε να ήταν κλειστό, έπεσε πάνω σε έλεγχο  συναδέλφων του, όχι μόνο αρνήθηκε ότι διασκέδαζε παραβιάζοντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό, άλλα δήλωσε ρητά ότι θα καταθέσει και ενόρκως ότι το μπαρ ήταν κλειστό παρόλο που μέσα έπαιζε μουσική και ήταν 20 άτομα και διασκέδαζαν.

Η παράβαση και ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο Τμήμα, ο αστυνόμος Α’ και υποδιοικητής του Τμήματος στον Πειραιά ο οποίος είναι φορέας κορωνοϊού καθώς είχε διαγνωστεί από τις 22 του μηνός και ήταν σε καραντίνα, πήρε από το σπίτι του τηλέφωνο τον επικεφαλής των ελέγχων και απαίτησε να παρέμβει για να μην κοπούν πρόστιμα στο μαγαζί.

Ο επικεφαλής έχοντας πλήρη υπευθυνότητα και συναίσθηση, αμέσως ενημέρωσε τη ΓΑΔΑ για την περίπτωση των δυο αστυνομικών με αποτέλεσμα η υπόθεση πλέον να έχει περάσει στα χέρια των αξιωματικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων καθώς διετάχθη από τον Εισαγγελέα προκαταρκτική εξέταση από τους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που ο υποδιοικητής έχει γίνει αντικείμενο έρευνας των εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου