Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Πρώτη φορά πρώην πρωθυπουργός κάνει μομφή κατά του εαυτού του και του υπουργού οικονομικών του

 



Μόνο ένας βλάκας και ανεύθυνος πολιτικός, αρχηγός ακόμα δυστυχώς της αντιπολίτευσης θα έκανε πρόταση μομφής σε βάρος του και κατά του υπουργού οικονομικών του, ειδικά όταν η χώρα αντιμετωπίζει πολλαπλές κρίσεις και υποτίθεται ότι εάν ήταν σοβαρός θα έχει αίσθημα ευθύνης.

Ο ακατάλληλος για αρχηγός κόμματος Αλέξης Τσίπρας έκανε μια πολιτικά άκαιρη πρόταση μομφής, η οποία εξόργισε εναντίον του και εναντίον του κόμματος του περισσότερο τον ελληνικό λαό και τους εσωκομματικούς του αντιπάλους.

Ο τελειωμένος πολιτικά Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε χωρίς ίχνος σοβαρότητας και ευθύνης μια πρόταση μομφής κατά του εαυτού του και κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, του κ. Τσακαλώτου. Το 2017 επί ΣΥΡΙΖΑ καθιερώνονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και ο κ. Τσακαλώτος, ο ίδιος, πανηγυρίζει ότι επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες και είχαμε 25.000 πλειστηριασμούς. Τον Φεβρουάριο του 2019 καταργείται ρητά με νόμο από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η προστασία της πρώτης κατοικίας. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ για να γελάει ό κόσμος με την κατάντια του κόμματος και του αρχηγού του στρέφεται κατά του εαυτού του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου