Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Η τίποτα του ΣΥΡΙΖΑ Τζάκρη χρησιμοποίησε άθλιες εκφράσεις για Μητσοτάκη και ξεφτιλίστηκε ακόμα και στο κόμμα της

 


Σε πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, ξεφτιλίζοντας την ίδια, το κόμμα της που αντέδρασε και ολόκληρη την βουλή που την ανέχεται.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε χαρακτήρισε «απάτριδα και διεθνιστή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρισμούς που δεν άντεξε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην άθλια συμπεριφορά της και τους χαρακτηρισμούς της προς τον πρωθυπουργό αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του με δηλώσεις τους την έβαλαν στην θέση της, ,και την εξευτέλισαν όπως της πρέπει.

Ο Νίκος Μπίστης, με ανάρτησή του στο Facebook, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι άπατρις, αλλά ένας πολιτικός αντίπαλος τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αντιμετωπίσει από τη σκοπιά της Αριστεράς, δηλαδή από θέσεις πατριωτικές και διεθνιστικές. Παράλληλα, υπενθυμίζοντας τη συζήτηση που είχε γίνει στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπενθύμισε ότι η συγκεκριμένη λέξη έχει εμφυλιοπολεμικές καταβολές.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος των «53+» Αννέτα Καββαδία σημειώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι οι γνωστές απόψεις της κ. Τζάκρη αλλά ότι αυτές επικροτούνται από την ηγεσία του κόμματος, καθώς στον τελευταίο ανασχηματισμό η Θεοδώρα Τζάκρη αναβαθμίστηκε σε αναπληρώτρια τομεάρχη Εξωτερικών.

Αντιδράσεις υπήρξαν και από άλλα στελέχη του κόμματος, όπως για παράδειγμα ο Γιάννης Μπασκόζος, (παραδοσιακό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ). Το «άπατρις και διεθνιστής» απο πότε εκτοξεύεται ως κατηγορία από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ;Δεν θέλω και δεν έχω καμμια σχέση με αυτό. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικη συμμαχία.»

Εάν ήξερε γίνεται της Τζάκρη και ήταν διαβασμένη θα είχε ενημερωθεί εάν το καταλάβαινε όταν το διάβαζε πώς : «O διεθνισμός είναι σύνολο αντιλήψεων οι οποίες προάγουν τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των λαών και των εθνών, αντί των γενοκτονιών και των εθνοκαθάρσεων.»

Ακόμα δεν έχουμε διαβάσει αντίδραση των προεδρικών και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, που και πάλι με τις επιλογές του ξεφτιλίζει το κόμμα του τοποθετώντας ακατάλληλα στελέχη σε καίριες θέσεις.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου