Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν φταίνε μόνο το υπουργείο υγείας και ΚΕΔΕ για τις μάσκες αλλά και οι κατασκευαστές που δεν φέρθηκαν επαγγελματικά

 


Όσοι κατασκεύασαν τις μάσκες δεν είναι άμοιροι ευθυνών, αντίθετα έχουν τεράστια ευθύνη γιατί δεν φέρθηκαν επαγγελματικά.

Το μπαλάκι των ευθυνών συνεχίζεται για τις διαστάσεις των μασκών, και για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους, μετά το Υπουργείο Υγείας, και την ΚΕΔΕ ευθύνη έχουν και οι κατασκευαστές των μασκών που ενώ πήραν τις λάθος διαστάσεις, δεν έφτιαξαν ένα δείγμα για το δουν πριν συνεχίσουν, και εάν ήταν λάθος να ειδοποιήσουν σαν σοβαροί επαγγελματίες τους υπεύθυνους πριν κατασκευάσουν εκατοντάδες χιλιάδες και πάρουν τα λεφτά.

Το ερώτημα είναι κανένας δεν κοίταξε τι κατασκεύαζε; Σε κανένα δεν έκανε εντύπωση το μέγεθος; Η αδιαφόρησαν εσκεμμένα για να πάρουν διπλή δουλειά; Αυτά θα πρέπει να ερωτηθούν και να απαντηθούν από τους επαγγελματίες.

Όπως έγινε γνωστό, μετά το μπαλάκι των ευθυνών για τις διαστάσεις που δόθηκαν, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης θα παραδώσει σήμερα στην υπηρεσιακή γενική γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών κα Γεωργία Βαλατσού τις νέες προδιαγραφές για τις μάσκες που θα μοιραστούν στα σχολεία.

Με τη σειρά της η κα Βαλατσού θα ενημερώσει τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κο Δημήτρη Παπαστεργίου. Όπως είναι γνωστό η Κεντρική Ένωση των Δήμων έχει αναλάβει την ευθύνη για την παραγωγή των μασκών που μοιράζονται στα σχολεία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου