Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από δύο αλλοδαπές και μία Ελληνίδα

 



Απίστευτο περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων κοριτσιών σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στη Λαμία σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Ο ξυλοδαρμός της 13χρονης έγινε σε παρκάκι της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία, που τα βράδια μαζεύονται αρκετά παιδιά.  Η παρέα των 17χρονων κοριτσιών που ξυλοκόπησε την 13χρονη απαρτίζεται από μια Ελληνίδα, μια Ρουμάνα και μια Αλβανίδα.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια της 13χρονης χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος υπήρξε αρχικά μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ της νεαρής και της παρέας με τις τρεις 17χρονες. Ξαφνικά η μια από αυτές δεν γνωρίζουμε εάν ήταν η Ελληνίδα η οι αλλοδαπές έριξε ένα χαστούκι στην 13χρονη και στη συνέχεια άρχισαν να την χτυπούν άγρια και οι τρεις μαζί.

«Την χτύπησαν και την έριξαν κάτω. Την πατούσαν και την κλωτσούσαν. Η αδελφή μου νοσηλεύεται με χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά, στην κοιλιά και αλλού. Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και τώρα η δικαιοσύνη έχει το λόγο....», λέει η αδελφή της.

Η οικογένειας της 13χρονης έχει δώσει εντολή στον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα να αναλάβει την υπόθεση, ο οποίος δήλωσε : «Έχω ενημερωθεί από την οικογένεια για τον άγριο ξυλοδαρμό του κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας. Περιμένω τις ιατρικές γνωματεύσεις και το περιεχόμενο της δικογραφίας που σχημάτισε η αστυνομία στη Λαμία και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους...», είπε στο o κ. Λύτρας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου