Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Νέες αποκαλύψεις από τα ΝΕΑ για έργα και ημέρες Τσίπρα! Διαψεύδει για να διαψεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ;



Το δημοσίευμα από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ που υπογράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, άναψε νέες "φωτιές" στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι βουτηγμένος στα σκάνδαλα και την διαφθορά.

Το δημοσίευμα έχει ώς εξής: 

«Θα το θέσω υπό μορφήν ερωτήματος και θα αναμένω μιαν απάντηση: Πού βρισκόταν το τετραήμερο που ξεκίνησε από το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης 22 Ιουλίου ο Αλέξης Τσίπρας; Θα το εξειδικεύσω έτι περαιτέρω δε: Ποιες θάλασσες, ποια κύματα, γλυκά τον νανουρίσανε; Και πού συγκεκριμένα; Γιατί υπάρχουν επίμονες πληροφορίες ότι ο πρόεδρος, μετά την... «κοπιαστική» περιοδεία σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά την περασμένη εβδομάδα που έληξε το μεσημέρι της προαναφερόμενης Παρασκευής στο Ληξούρι, επιβιβάστηκε σε σκάφος και έκανε μια μικρή κρουαζιέρα στα γύρω νησιά, κατ' εικόνα και ομοίωση της περίφημης κρουαζιέρας με το σκάφος «Odyssey» του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου - το οποίο ήταν, όπως θα ενθυμείστε, υποθέτω, μια αφιλοκερδής προσφορά της κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου, φίλης και συνεργάτιδός του τότε.

Ήταν, όπως θα ενθυμείσθε επίσης οι επιμελείς αναγνώστες της στήλης, εκείνη η χλιδάτη κρουαζιέρα που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και αποκάλυψα εγώ εδώ περίπου έναν μήνα μετά την πραγματοποίησή της - κρουαζιέρα που κόστισε ακριβά στον Αλέξη και τον ΣΥΡΙΖΑ , διότι έναν μήνα πριν από τις εκλογές δημοσιοποιήθηκαν δύο φωτογραφίες του στο συγκεκριμένο σκάφος και εκ των πραγμάτων επιβεβαιώθηκε το δικό μου ρεπορτάζ.

Στο αρχικό ερώτημα λοιπόν προσθέτω ένα ακόμη: Ποιανού ήταν το σκάφος; Γιατί εξ όσων γνωρίζω το νεότευκτο σκάφος της κυρίας Παναγοπούλου, ονόματι «Wonderline» (είναι μάρκας Azimut, το αγόρασε πέρυσι, κόστισε 4 εκατ. ευρώ και είναι νηολογημένο στην Κύπρο), την ίδια περίοδο ήταν δεμένο στη μαρίνα Λεμεσού, στην Κύπρο.

Στην περιοχή όμως μεταξύ Κεφαλονιάς, Λευκάδας, Μεγανησίου, Αστακού Αιτωλοακαρνανίας «κυκλοφορούσε» τις ίδιες ημέρες ένα άλλο σκάφος - ένα πολυτελέστατο «κτήνος» 145 ποδών - ονόματι «Palama», επίσης με σημαία Κύπρου, έλληνα καπετάνιο και οκταμελές πλήρωμα. Το σκάφος αυτό ανήκει στον τσέχο δισεκατομμυριούχο Πετρ Κέλνερ (μιλάμε για πραγματικό billionaire, τον έχει και το «Forbes»). Πέραν του ότι ο τύπος αγαπάει την Ελλάδα, όσο κι αν έψαξα άλλη σχέση με τα δικά μας δεν βρήκα. Πλην μιας: ότι είναι φίλος και συνεταίρος σε μια τράπεζα στην Τσεχία με έναν άλλο τσέχο φίλο μας, ονόματι Γίρι Σμετς, τον οποίο ενδεχομένως ενθυμείσθε, διότι υπήρξε μεγαλομέτοχος του ΟΠΑΠ, της Τράπεζας Πειραιώς, είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ΔΕΣΦΑ κ.λπ κ.λπ. και έχει ένα πλήθος σχέσεων στην Ελλάδα, διαφόρων κατηγοριών.

Λες;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του διαψεύδει το δημοσίευμα των Νέων σχετικά με το πού βρισκόταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, το τετραήμερο από το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Ιουλίου έως το πρωί της Τρίτης 22 Ιουλίου, και το θέμα που έχουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι μετά απο τόσες αποκαλύψεις σκάνδαλα και διαφθορά τους πιστεύεις;;

Η ανακοίνωση : «Ενημερώνουμε τον κ. Παπαχρήστο, συντάκτη της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, ιδιοκτησίας του κ. Μαρινάκη, αλλά και τη διεύθυνση της εφημερίδας που επέλεξε να εκφράσει μια «ειλικρινή» απορία στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη Παρασκευή 17 Ιουλίου ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία του σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά και το ίδιο βράδυ κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο του νησιού. Εκεί είχε την ευκαιρία μάλιστα, να ξεναγηθεί από την διευθύντρια του αεροδρομίου, στις νεόδμητες εγκαταστάσεις του. Στις 10.40μμ επιβιβάστηκε στην πτήση με προορισμό την Αθήνα, όπου και πέρασε το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά του. Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το πρωί, μετέβη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Κουμουνδούρου όπου και προήδρευσε συνεδρίασης του «πρωινού καφέ» με στελέχη του κόμματος.»


Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι: «Όλα αυτά προφανώς και τα γνωρίζουν ο κ. Παπαχρήστος και η διεύθυνση της εφημερίδας. Επέλεξαν όμως συνειδητά, για πολλοστή φορά, να αναπαραγάγουν ψέματα και συκοφαντικούς υπαινιγμούς και μάλιστα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Διαβεβαιώνουμε την διεύθυνση της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, την ιδιοκτησία και τον εν λόγω συντάκτη, ότι όσα ψέματα, όση λάσπη και όσες συκοφαντίες και να επιστρατεύσουν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του, δεν θα τα καταφέρουν. Ο δημοκρατικός κόσμος άλλωστε, έχει ήδη πάρει διαζύγιο με τις «δημοσιογραφικές» πρακτικές τους, όπως, δυστυχώς, και η ιστορική εφημερίδα με την αλήθεια.»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου