Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΝΔ για Παππά : Έπεισε για την ενοχή του με τη θλιβερή του εμφάνιση



Σε μεγάλο λάθος υπέπεσε ο Νίκος Παππάς που τόλμησε να εμφανιστεί για να θολώσει τα νερά και να απολογηθεί όπως αυτός ήθελε στο MEGA.

Το μόνο που κατάφερε ήταν να πει ψέματα, και να έχει μια θλιβερή ένοχη εμφάνιση που δικαιολόγησε τις κατηγορίες εναντίον του.

Η Νέα Δημοκρατία βλέποντας την θλιβερή εμφάνιση του Νίκου Παππά σχολίασε ότι προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να «πουλήσει» φύκια για μεταξωτές κορδέλες» 

«Η μόνη αλήθεια που είπε ήταν ότι η φωνή είναι η δική του. Λέει ότι η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ. Το περιεχόμενο της συνομιλίας, όμως, άλλα λέει» τονίζει η Νέα Δημοκρατία για κάτι που όσοι έβλεπαν τον Νίκο Παππά συμφωνούσαν με την Πειραιώς.

«Τι σχέση έχει το υποτιθέμενο αίτημα του Ισραήλ με τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη, τα λεφτά, τα «μαγαζιά» και την στοχοποίηση της κας Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη; Ο κ. Παππάς είχε το θράσος να ισχυριστεί πως όταν έλεγε στον κ. Μιωνή πως «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά» εννοούσε τον ίδιο τον κ. Μιωνή τον οποίο είχε μπροστά του. Αλλά του μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο….
Οσο για το «μαγαζί»; Κατάπιε τη γλώσσα του ψελλίζοντας κάτι ακαταλαβίστικα. Ο κ. Τσίπρας έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον στενό συνεργάτη του κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους» καταλήγει η ανακοίνωση.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου