Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Προσήχθη η ύποπτη κοκκινομάλλα για την απαγωγή της Μαρκέλας



Στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε η ύποπτη για την απαγωγή της δεκάχρονης Μαρκέλλας. Η γυναίκα προσήχθη από τους αστυνομικούς που την εντόπισαν στην Παραλία Κατερίνης. Ακόμη η προσαγωγή δεν έχει μετατραπεί σε σύλληψη, αφού η γυναίκα πρέπει να αναγνωρισθεί, αλλά και να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις στην αστυνομία.

Μαραθώνια ήταν η κατάθεση της γυναίκας που προσήχθη ως η βασική ύποπτη στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας και είναι γειτόνισσα της μικρής Μαρκέλας.

Η κοκκινομάλλα θα πρέπει να δώσει απαντήσεις στο πλήθος αναπάντητων ερωτημάτων  που έχουν προκύψει από την έρευνα που διεξάγεται για την υπόθεση. 

Η κοκκινομάλλα προσπάθησε με κάθε τρόπο να ξεγελάσει τους αστυνομικούς, ώστε να μην την εντοπίσουν γνωρίζοντας, προφανώς, πως υπάρχουν στοιχεία γι' αυτή και προσπάθησε να χάσει κιλά ενώ είχε ξυρίσει το κεφάλι της.

Το μεσημέρι της Τετάρτης παρά τις αλλαγές οι αρχές την εντόπισαν στην Παραλία της Κατερίνης, όπου, μάλιστα, είχε πάει και είχε νοικιάσει ένα μικρό δωμάτιο προ τριών ημερών για να κρυφτεί.

Αυτό που θέλει η αστυνομία είναι να καταλήξει στο πρόσωπο ή στα πρόσωπα, που βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση απαγωγής του μικρού κοριτσιού και να διαπιστώσουν τα κίνητρα της ενέργειάς τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου