Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Καταδικασμένος για ναρκωτικά ήταν ο Πακιστανός που σακάτεψε την 83χρονη!



Καταδικασμένος για ναρκωτικά και δυστυχώς ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ήταν ο 40χρονος επικίνδυνος Πακιστανός, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια την 83χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα.

Η 83χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενώ ο εισαγγελέας της Πρέβεζας άσκησε στον 40χρονο λαθρομετανάστη Πακιστανό, δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Την ίδια ώρα αναμένονται με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η 83χρονη έπεσε και θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., ο Πακιστανός είχε εργασιακή σχέση με την άτυχη ηλικιωμένη και αυτό εξηγεί πώς δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι. Η άτυχη γυναίκα  εντοπίστηκε γυμνή και δίχως να έχει τις αισθήσεις της από μια γειτόνισσα η η οποία ανησύχησε επειδή δεν την είχε δει για αρκετή ώρα.

Αμέσως, κλήθηκε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια, λόγω των σοβαρών για την ζωή της χτυπημάτων που είχε δεχτεί η 83χρονη, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου