Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Αδιανόητη ξεφτίλα πρόστιμο 500 ευρώ σε σκύλο φύλακα επειδή… γάβγιζε



Αδιανόητη ενέργεια αστυνομικού οργάνου που υπέβαλε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ σε κάτοικο της Μυτιλήνης, επειδή ο σκύλος του… γαβγίζει.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σκύλου το τετράποδο «είναι ο καλύτερος φύλακας, όχι μόνο δικός μου αλλά ολόκληρης της γειτονιάς» και η πράξη τους αστυνομικού θεωρείται αδιανόητη.

Τον σκύλο τον έχει μέσα στο κατάστημα σε ειδικό χώρο σε κεντρική οδό της Μυτιλήνης. Η καταγγελία έγινε στην αστυνομία, από γείτονα του καταστηματάρχη, που λέει πως ο σκύλος γαβγίζει και ενοχλεί, όπως αναφέρει το lesvospost.com.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου είπε πως «ο σκύλος μου συνήθως δεν γαβγίζει, καθώς είναι εκπαιδευμένος, εκτός αν δει περίεργες κινήσεις έξω από το κατάστημα και φυσικά αν τον πειράξουν.» αυτό είναι και το λογικό σε κάθε σκύλο.

«Ο νόμος ορίζει τις ώρες κοινής ησυχίας να φροντίζουμε να είναι ήσυχα τα ζώα μας. Όταν όμως ο σκύλος είναι φύλακας σίγουρα θα γαβγίσει την νύχτα και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν ενόχλησε καθόλου την γειτονιά που νιώθει ασφαλής από τον σκύλο-φύλακα με εξαίρεση βέβαια έναν μη φιλόζωο» και εκτός από τον μη φιλόζωο και προκλητικό και τον αστυνομικό που όπως φαίνεται είναι επίσης μη φιλόζωος!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου