Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Φόβοι για εγκληματικά καλέσματα ακροαριστερών σε πλατείες παίρνοντας στον λαιμό τους ανεύθυνους πολίτες



Τρόμο στην κυβέρνηση και την επιστημονική κοινότητα προκαλούν οι ανεύθυνες συναθροίσεις πολλών ατόμων σε πλατείες σε όλη τη χώρα και η διοργάνωση υπαίθριων πάρτι, από ακροαριστερούς που ψάχνουν να κάνουν όσο μεγαλύτερο κακό μπορούν στην κοινωνία.

Με την εγκληματική συμπεριφορά ηλίθιων ακροαριστερων κακοποιών στοιχείων υπάρχει φόβος για πισωγύρισμα με τον κοροναϊό.

Η κυβέρνηση βλέποντας εκατοντάδες… απείθαρχους ανεύθυνους νέους που αποδέχονται προσκλήσεις κακοποιών ακροαριστερών στοιχείων να μαζεύονται σε πλατείες με ποτά και μπίρες στο χέρι αγνοώντας τις υποδείξεις των ειδικών, λαμβάνει πιο αυστηρά μέτρα προκειμένου να μην δημιουργηθούν νέες εστίες υπερμετάδοσης του ιού.

Οι εστίες χτες με τα "πάρτι" ήταν περισσότερες προκαλώντας προβληματισμό και φόβο σε όσους ξέρουν πως ο συνωστισμός φέρνει συνήθως πισωγυρίσματα στην περίπτωση του κοροναϊού, με αποτέλεσμα να επιστρέψει η απαγόρευση εξόδου για το καλό όλων μας.

Το ότι προσκλήσεις με δόλο στέλνουν ακροαριστερά εγκληματικά ανεύθυνα στοιχεία αποδείχθηκε  χτες καθώς επικεφαλής των… απείθαρχων στην πλατεία του Αγίου Ιωάννου ήταν στέλεχος του ακροαριστερού ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

app-facebook
Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή
17 ώρες πριν
Ο κόσμος απέτρεψε την κατάληψη της αστυνομίας από το ΜΑΤ του κυρίου Ζορμπά.
Οι πλατείες της πόλης ανήκουν στους κατοίκους.
Αυτή τη στιγμή γίνεται αυθόρμητη συνέλευση στην πλατεία διατηρώντας κατά το δυνατό τα μέτρα προστασίας.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αποσυρθεί λιγο παραπέρα....
Δείτε περισσότερα
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, νύχτα, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Συγκεκριμένα ο εγκληματικά ανεύθυνος και επικίνδυνος «αρχηγός» που δεν έχει συλληφθεί ακόμα, αυτών που παραβίαζαν τον νόμο και τις οδηγίες να αποφευχθεί πάσει θυσία ο συνωστισμός για τον κοροναϊό, ήταν  η Μελίνα Αλεφαντή. Πρόκειται για δημοτική σύμβουλο της Αγ. Παρασκευής και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ακροαριστερού ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία φέρεται να πρωτοστατεί και να οργανώνει τους «εξεγερμένους» της πλατείας.

Παράλληλα υπάρχουν αναρτήσεις μελών σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, που δηλώνουν δεν σκοπεύουν να υπακούσουν στα μέτρα που επιβλήθηκαν για το κοινό καλό και την δημόσια υγεία, τονίζοντας πως σκοπεύουν να συνεχίσουν να μαζεύονται στις πλατείες. Οι ίδιοι μάλιστα προτρέπουν να μην μείνει κανένας σπίτι του, αλλά να βγει έξω τηρώντας όμως τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Είναι λοιπόν αντιληπτό πως πλέον το θέμα δεν έχει να κάνει ούτε με τον κοροναϊό, αλλά με εγκληματικά ακροαριστερά στοιχεία που θέλουν να κάνουν όσο μεγαλύτερο κακό μπορούν στην χώρα και τους ανεύθυνους πολίτες που θα τους ακούσουν και θα πέσουν στην ακροαριστερή παγίδας τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου