Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Ξεφτιλίστηκε πάλι η Ακρίτα υιοθετώντας fake news για την Μανωλίδου



Τα συνήθη τρολς του ΣΥΡΙΖΑ, που αλωνίζουν το διαδικτύου στόχευσαν την σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου, διακινώντας fake news ανάρτηση. Την fake news είδηση αναπαρήγαγαν πιστεύοντας την γνωστή και άγνωστη. 

Ένας από αυτούς που έπεσαν στην παγίδα είναι και η γνωστή  Έλενα Ακρίτα, η οποία παρά το ότι γνωρίζει ότι είναι ψέμα και ξεφτιλίστηκε για ακόμα μία φορά, δεν έχει ζητήσει μέχρι στιγμής συγνώμη για την ανάρτηση της.

Η Έλενα Ακρίτα μόλις είδε το fake news και μάλλον λόγω έλλειψης σοβαρότητας της ίδιας, δεν το βρήκε παράξενο, γιατί έχει ανεβάσει και η ίδια κάτι τέτοια περίεργα για τα οποία έχει κατακριθεί από τον κόσμο, έτσι το υιοθέτησε και το ανέβασε. Μάλιστα ήταν επικριτική στην Ευγενία Μανωλίδου σημειώνοντας στην ανάρτησή της ότι «παπαρολογεί».

«Αν ήταν μια άσχετη θα το θεωρούσαμε αστείο. Είναι όμως η γυναίκα του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Η κυρία αυτή παπαρολογεί αυτάρεσκα σε μια Ελλάδα που έχει γονατίσει. Ντροπή. Μόνον.» έγραψε η Ακρίτα και συγνώμη δεν έχει ζητήσει.

Σ το θέμα τοποθετήθηκε ο σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου Αδ. Γεωργιάδης: «Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς. Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος «σοβαρός» κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική. Μπορούμε σας παρακαλώ να αφήσουμε τις οικογένειες έξω από την χυδαιότητα σας;»

Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς. Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος «σοβαρός» κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική. Μπορούμε σας παρακαλώ να αφήσουμε τις οικογένειες έξω από την χυδαιότητα σας;fake news


Προβολή εικόνας στο Twitter


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου