Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Ο παρανοϊκός Πολάκης ξαναχτύπησε ευρισκόμενος στον ακροαριστερό κόσμο του



Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο παρανοϊκός Πολάκης στον ακροαριστερό άθλιο καθεστωτικό κόσμο του.

Εχθές ο ΣΥΡΙΖΑ έστησε νέα προσπάθεια εξαπάτησεις μοιράζοντας λεφτά με την τ΄σεπη του άλλου όπως έκανε και προεκλογικά το 2014. Το θέμα είναι τώρα δεν τσιμπάει κανένας και δεν πρ΄ποκειται να πέσει θύμα απάτης κανένας. Ο Πολάκης απο την άλλη θεώρησε ότι την απάτη που έστησαν θα έπρεπε να την μεταδώσουν όλα τα ΜΜΕ και αφού δεν το έκαναν, με μια ανάρτηση στο Facebook ο ξαναχτύπησε ακροαριστερά  στοχοποιώντας δημοσιογράφους και ΜΜΕ και αφήνοντας αιχμές και για συντρόφους. 

Ο Π. Πολάκης επιτίθεται κατά όλων Αναρτά τις φωτογραφίες δημοσιογράφων με χρήματα στο στόμα, θυμίζοντας την περίοδο που ο ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ στήριζε κινήσεις όπως η επικήρυξη δημοσιογράφων με τα ονοματεπώνυμα τους και κατηγορεί ως ανθρωπάκια τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και τους χαρακτηρίζει "ξεφτιλισμένους" επειδή δεν αναπαρήγαγαν την απάτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μετέδωσαν ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου του Αλ. Τσίπρα για την οικονομία και αυτό ο Πολάκης δεν το αντέχει, ξεχνώντας την καθεστωτική νοοτροπία τους όταν κυβερνούσαν.

Ο Π. Πολάκης ασκεί κριτική και σε συντρόφους διότι όπως αναφέρει τους ενοχλούσαν η Ακριβοπούλου και ο Καψώχας ενώ τώρα δεν αντιδρούν. Με λίγα λόγια συγκρίνει τα φερέφωνα της ακροαριστερής προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ με όλους τους δημοσιογράφους και περιμένει να μην γελάσει και εξοργιστεί ο πολίτης που διαβάζει τα αίσχη του.

Μάλιστα λέει στην Κουμουνδούρου πως είναι ώρα να φτιαχτεί το δικό τους κανάλι Σημειώνει δε ότι αρκετά... αναβλήθηκε. Με λίγα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ένα κανάλι να αναπαράγει τις απάτες και την ακροαριστερή προπαγάνδα, γιατί πλέον κανένα κανάλι δεν τους πιστεύει και δεν στηρίζει την απάτη γιατί σέβεται και προστατεύει τους πολίτες.

app-facebook
Παυλος Πολακης
10 ώρες πριν
Καλά ,ο Ευαγγελατος ζει εποχές δεύτερου ΚΕΕΛΠΝΟ τώρα με τα 11 μυρια που τους μοίρασε το Μαξίμου και θεωρεί ΕΙΔΗΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ τις τρίχες του Πέτσα!!!(φωτό 1)
-ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ,φοβισμένα ανθρωπάκια της ΕΡΤ ,που σας πέταξε στο δρόμο ο Σαμαράς ,σας αποκατέστησε ο ΣΥΡΙΖΑ ,που επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καλύπτατε τον αρχηγό της τότε αντιπολίτευσης το Μητσοτακη ακόμα και όταν καβάλαγε μπάλες με σανό ή ψαροκασέλες ,ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤ...
Δείτε περισσότερα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΕΡΤ-Δελτίο των 19:55 παρουσίασε τον Τσίπρα και τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ, έβγαλε τον Πέτσα να τον κράξει.. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο που λέει "Με μάσκες υψηλής προστασίας αξίας 11 εκατομμυρίων εξοπλίζει n κυβέρνηση το δημοσιογραφικό προσωπικό της χώρας 200"
1,2 χιλ.
75
172


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου