Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Παλιάνθρωπος "άντρας" στην Καβάλα κτύπησε αδέσποτο με τσεκούρι στο κεφάλι



Ένας παλιάνθρωπος "άντρας" χτύπησε και τραυμάτισε με τσεκούρι χθες το μεσημέρι στη Μεσιά Καβάλας ένα αδέσποτο.

Το παιδί του "άντρα" ενοχλούσε το σκυλί συνέχεια, αυτό όπως ήταν φυσικό αντέδρασε και το δάγκωσε στο πόδι ελαφρά χωρίς να δημιουργήσει σοβαρό τραυματισμό για να τον κάνει να σταματήσει! Ο δήθεν"άντρας" με το που το έμαθε πήρε το τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει το ζώο στο κεφάλι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σωματείου που έκανε την καταγγελία:

«Στις 11 Απριλίου μέρα μεσημέρι περίπου 13:00 η ώρα ένας "μάγκας" που μαλλον έτσι νομίζει ότι θα δείξει την δύναμη του,άρχισε να χτυπάει με ΤΣΕΚΟΎΡΙ ένα αδέσποτο σκυλι στο κεφάλι!

Όλο αυτό έγινε γιατί λίγη ώρα πριν το παιδί του (που μάλλον το έκανε σαν τα χάλια του) ενοχλούσε το σκυλί και αυτό λογικό είναι να αντιδράσει! Το δάγκωσε στο πόδι ελαφρά χωρίς να δημιουργήσει σοβαρό τραυματισμό! Ο λεγόμενος "μάγκας" με το που το έμαθε πήρε το τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει το ζώο στο κεφάλι!

Πάλι καλά το σκυλί μετα το δεύτερο χτύπημα έτρεξε και γλίτωσε από τον βέβαιο θάνατο του!

Μιλάμε για ένα σκυλί το οποίο το παράτησε ο ιδιοκτήτης του και είναι στην περιοχή εδώ και έξι χρόνια!Όλοι το αγαπάνε και το φροντίζουν και πότε ξανά δεν έχει επιτεθεί σε άνθρωπο!!

Οι κάτοικοι τις περιοχής φροντίζουν τα τραύματα του ζώου από την πρώτη στιγμή!

Από οτι έχουμε ενημερωθεί ο "κυριος" είναι υπάλληλος σώματος ασφαλείας και έχει γενικώς ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς και προς τον άνθρωπο!!

Στην Μεσια τον θεωρούν επικίνδυνο και έτσι κανένας δεν τόλμησε να τον καταγγείλει μέχρι σήμερα!!!

Ο άνθρωπος που ήρθε σε επικοινωνία μαζί μας είναι αποφασισμένος ότι θέλει να το καταγγείλει ώστε αυτό το τέρας να πληρώσει για τις πράξεις του!!!Έχουμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ σε αυτόν τον άνθρωπο που θα το προχωρήσει ενώ όλοι οι υπόλοιποι κάνανε πίσω σε αυτό το τραγικό συμβάν!

Ήρθαμε σε επικοινωνία με μέλος της φιλοζωικής της περιοχής και αύριο θα ξεκινήσουν όλη την διαδικασία που χρειάζεται!!

Θα γίνει προσπάθεια το ζώο να μεταφερθεί σε γιατρό καθώς το τραύμα του είναι βαθύ!

Παρακαλούμε πολύ όποιος μπορεί να βοηθήσει με φιλοξενία η ακόμα καλύτερα με υιοθεσία του ζώου να επικοινωνήσει μαζί μας!Δεν κατάφερε να τον αποτελειώσει και πολύ φοβόμαστε ότι αν δει το ζώο θα του ξανά επιτεθεί!».

app-facebook
"Αίσωπος" Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας
22 ώρες πριν
📣📣📣📣📣
Εχθές το βράδυ μας ήρθε ένα μήνυμα για ένα τραγικό περιστατικό στην Μεσια Καβάλας!
Στις 11 Απριλίου μέρα μεσημέρι περίπου 13:00 η ώρα ένας "μάγκας" που μαλλον έτσι νομίζει ότι θα δείξει την δύναμη του,άρχισε να χτυπάει με ΤΣΕΚΟΎΡΙ ένα αδέσποτο σκυλι στο κεφάλι!
Όλο αυτό έγινε γιατί λίγη ώρα πριν το παιδί του (που μάλλον το έκανε σαν τα χάλια του)ενοχλούσε το σκυλι και αυτό λογικό είναι να αντιδράσει!Το δάγκωσε στο πόδι ελαφρά χωρίς να δημιουργήσει σοβαρό τραυματισμό!
Ο ...
Δείτε περισσότερα
Η εικόνα ίσως περιέχει: σκύλος
Η εικόνα ίσως περιέχει: σκύλος






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου