Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Επίθεση κακοποιών Ρομά σε άνδρες των ΟΠΚΕ στο Μενίδι επειδή δεν τους άφηναν να γλεντήσουν



Εγκληματικά ανεύθυνοι οι Ρομά, δεν καταλαβαίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης και επιτέθηκαν δείχνοντας πόσο επικίνδυνοι κακοποιοί είναι σε βάρος των Αστυνομικών.

Η αντικοινωνική συμπεριφορά των Ρομά δεν ελέγχεται και βάζουν σε κίνδυνο με την ανευθυνότητα τους τις ζωές τις δικές τους και των υπολοίπων πολιτών που δεν είναι Ρομά.

Όπως δείχνουν τα πράγματα δεν έχουν καμία πρόθεση να ακολουθήσουν τις οδηγίες της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και κάνουν εγκληματικά ανεύθυνα ότι θέλουν σε βάρος όλου του κοινωνικού συνόλου βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Η παρουσία των Αστυνομικών στον καταυλισμό στο Μενίδι , μετά από καταγγελία για διατάραξη το βράδυ της Ανάστασης, προκάλεσε την αντίδραση των Ρομά. 

Με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς ακραίες ύβρεις και ρίψεις αντικειμένων κατά των περιπολικών οι Ρομά έχοντας συμπεριφορά επικίνδυνων κακοποιών ήθελαν να συνεχίσουν ανενόχλητοι το γλέντι τους εν μέσω κορωνοϊού εγκληματώντας κατά των εκτός γκέτο Ρομά γειτόνων τους.

Η παρουσία της ΟΠΚΕ συνοδεία της Ομάδας ΔΡΑΣΗ προκάλεσε την αντίδραση των συμμετεχόντων στο γλέντι, ενώ παράλληλα κατέγραφαν τις εγκληματικές ενέργειές τους, και στη συνέχεια προχώρησαν σε ανάρτηση του καταγεγραμμένου περιστατικού στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε την εγκληματικά ανεύθυνοι συμπεριφορά των κακοποιών Ρομά :




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου