Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Ανεύθυνος ο Κούλογλου και με χαμηλό IQ δυσφημεί την χώρα μας για τον Κορονοιό επειδή δεν καταλαβαίνει


Δεν φτάνει ο Κούλογλου που δεν καταλαβαίνει τα γραφήματα στα site γιατί δεν έχει το μυαλό να τα καταλάβει, δυσφημεί και την χώρα μας διαδίδοντας fake news.

Όπως διαβάζουμε στα parapolitika.gr ο Κούλογλου συνεχίζει ακάθεκτος να δυσφημίζει την Ελλάδα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου. Η αρχή έγινε από τον κ. Κούλογλου με τα γεγονότα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου ουκ ολίγες φορές αναπαρήγαγε τα ίδια μηνύματα με την τουρκική πλευρά. Η συνέχεια γίνεται με τον κοροναϊό.

Τόσο η ιστοσελίδα του ευρωβουλευτή, tvxs.gr όσο και ο ίδιος, με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα είναι πρώτη στον κόσμο σε λιγότερο αριθμό τεστ ελέγχου για τον κοροναϊό.

Ιδού τι γράφει το site του κ. Κούλογλου: "Είναι ενδεικτικό πως σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δημοσιεύονται στους New York Times σε πρόσφατο ρεπορταζ της 17ης Μαρτίου, η Ελλάδα βρίσκεται διεθνώς μέσα στην πρώτη τριάδα των χωρών που έχουν κάνει τα λιγότερα τεστ στον πληθυσμό."

Τα ίδια στοιχεία επικαλέστηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεοπτική του εμφάνιση. Αν μπει όμως κανείς στην ιστοσελίδα της αμερικανικής εφημερίδας και δει τον πίνακα (εικόνα κάτω), θα διαπιστώσει ότι οι New York Times επέλεξαν απλά οκτώ γνωστές χώρες, από τις οποίες έβρισκαν εύκολα στοιχεία, για να φτιάξουν ένα γράφημα με μια ενδεικτική καταγραφή.





Καμία σχέση δηλαδή με αυτά που λέει ο Στέλιος Κούλογλου, που διασπείρει fake news, προσβάλλοντας την τεράστια προσπάθεια που κάνουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι άνθρωποι του ΕΟΔΥ όλο αυτό το διάστημα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου