Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Νέο Fake news ΣΥΡΙΖΑ - Ερντογάν για δήθεν πυροβολισμό εναντίον αστυνομικού στον Έβρο



Είναι απίστευτη η προκλητικότητα του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει κακό στην Ελλάδα και εξοργίζει τους Έλληνες πολίτες.

Η νέα πρόκληση ΣΥΡΙΖΑ έρχεται από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Χαρίτση, που εκπροσωπεί εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και το καθεστώς Ερντογάν.

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονταν για περιστατικό σε βάρος αστυνομικού στην περιοχή των Φερών Έβρου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή Φερών Έβρου.

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και το παρατηρητήριο fake news της ΝΔ που επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Ανακοινώνεται ότι, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν έχει καταγραφεί περιστατικό σε βάρος αστυνομικού την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή Φερών Έβρου.

Ως εκ τούτου τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για fake news και επιτίθεται στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ - Ερντογάν Χαρίτση : «Είναι θλιβερό να υπάρχουν ελληνικά ΜΜΕ που αναπαράγουν ακόμη, μετά από όλα όσα έχουμε δει το τελευταίο δεκαήμερο,  fake news.

Με την ευκαιρία, να συγχαρούμε τον κ. Χαρίτση που αποδεικνύει πως η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει κόπο, αφού παίρνει έτοιμες τις ανακοινώσεις του από τα πρωτοσέλιδα και τις ιστοσελίδες του κ. Βαξεβάνη».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου