Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Πόσο να ξεφτιλιστεί ένας Συριζαίος; Ρήγας για κορωνοιό : Μην διανοηθούν να κατεβάσουν τον στρατό, θα μας βρουν απέναντι!



Άγιο είχαμε που δεν είναι κυβέρνηση το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ γιατί αλλιώς θα ήμασταν χειρότερα από την Ιταλία και την Ισπανία.

Ξεφτιλίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις τους που είναι έξω από την πραγματικότητα και εξοργίζουν τον Ελληνικό λαό που τους ακούει.

Να μην διανοηθούν καν να κάνουν πράξη τις φήμες που προβάλλουν ΜΜΕ περί παρουσίας στρατού στους δρόμους, θα μας βρουν απέναντι, αντίθετα να πάρουν μέτρα προστασίας της ηγεσίας των ΕΔ θωρακίζοντας το ηθικό τους, τόνισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Ρήγας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Απαντώντας στην φημολογία που αναπαράγουν ΜΜΕ  προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ και μόνο, για παρουσία στρατού στους δρόμους ως τελευταίο, έσχατο μέτρο περιορισμού, ο κ. Ρήγας είπε χαρακτηριστικά «μην διανοηθούν να το κάνουν, θα μας βρουν απέναντι, συλλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά, είναι αδιανόητο να δούμε τέτοιες εικόνες σε μία δημοκρατική Πολιτεία».

Για να ξεφτιλιστεί περισσότερο ο Ρήγας απέφυγε να διευκρινίσει για ποιες «φήμες» μιλούσε και ποια ΜΜΕ γιατί ξέρει καλά ποιά είναι αυτά τα ΜΜΕ που ασχολούνται με fake news. Προέβλεψε μάλιστα χωρίς ίχνος ντροπής και ευθύνης για να τρομοκρατήσει τους Έλληνες ότι θα καταρρεύσει το σύστημα Υγείας και συμβούλευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μην κρυφτεί πίσω από την ατομική ευθύνη των πολιτών» εάν συμβεί αυτό γιατί «οι πολίτες δεν φέρουν ευθύνη, συγκεκριμένοι είναι οι υπεύθυνοι κι έχουν όνομα: κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, Άδωνις Γεωργιάδης» είπε χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου