Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Έρχεται καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας για το καλό όλων μας



Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται σοβαρότερες αποφάσεις για την προστασία όλων μας

Στην κυβέρνηση εξετάζουν να επιβάλουν το μέτρο της καθολικής απαγόρευσης στην κυκλοφορία από το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης όπως συμβαίνει στην Ιταλία και την Ισπανία. 

Η απαγόρευση στην κυκλοφορία, θα συμβάλει καθοριστικά ως προς την επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η κυβέρνηση για να προστατέψει τους πολίτες.

Η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας με βάση το νόμο σημαίνει ότι απαγορεύονται συνολικά οι μετακινήσεις των πολιτών.Οι μόνοι που θα εξαιρούνται θα είναι οι περιπτώσεις ατόμων που εργάζονται στον κρατικό μηχανισμό ή ενδεχομένως έχουν ειδική άδεια από κάποιον επίσημο κρατικό φορέα που να δικαιολογεί τις μετακινήσεις τους. Ελεύθερα θα μπορούν να κυκλοφορούν μόνο τα φορτηγά και τα οχήματα που μεταφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και προϊόντα που είναι απαραίτητα για τον εφοδιασμό των μονάδων που θα είναι ανοικτές.

Θα επιτρέπονται κατ’ εξαίρεση οι μετακινήσεις ασθενών που πρέπει να μεταβούν σε διαγνωστικά ή ιατρικά κέντρα με την επίδειξη ιατρικής βεβαίωσης. Οι δυνάμεις της αστυνομίας θα περιπολούν επί 24ώρου βάσεως σε όλη την Αττική και θα ελέγχουν εξονυχιστικά τους πολίτες.

Η απόφαση αναμένεται να παρθεί την Τετάρτη και όλα δείχνουν ότι θα δοθεί εντολή για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας για το καλό όλων μας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου