Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Στους 2.835 οι νεκροί και στις 79.251 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κίνα



Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε ότι μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κατέγραψε 47 νέους θανάτους ασθενών που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό, η ανακοίνωση αυτή αυξάνει σε 2.835 το σύνολο των θυμάτων της ασθένειας COVID-19 στην ηπειρωτική Κίνα από τον Δεκέμβριο.

Η Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας της Κίνας ανέφερε ακόμη ότι κατέγραψε ως τα μεσάνυχτα 427 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, εκατό περισσότερα από τα 327 τα οποία επαληθεύτηκαν την Πέμπτη, γεγονός που αυξάνει το σύνολό τους σε 79.251 στην ηπειρωτική Κίνα.

Οι υγειονομικές αρχές της Νότιας Κορέας ανακοίνωσαν ότι κατέγραψαν τρεις νέους θανάτους και 594 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού, τον μεγαλύτερο ημερήσιο απολογισμό εξάπλωσης της ασθένειας COVID-19 μέχρι σήμερα, γεγονός που αυξάνει το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί σε 2.931 στη χώρα αυτή.

Τρεις γυναίκες υπέκυψαν στην COVID-19 στην περιοχή της πόλης Ντέγκου, εξέλιξη η οποία αύξησε σε 16 το σύνολο των θυμάτων της επιδημίας πνευμονίας, διευκρίνισαν τα Κορεατικό Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (KCDC).


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου