Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Γκιόλας ΣΥΡΙΖΑ: «Υπερέβη κάπως τα εσκαμμένα ο Δ. Παπαγγελόπουλος»



Μετά τον Κοντονή και άλλος σύντροφος καρφώνει τις εγκληματικές ενέργειες του "Ράσπουτιν" Παπαγγελόπουλου.

Το μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Γκιόλας τοποθετήθηκε για Παπαγγελόπουλο αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης «υπερέβη κάπως τα εσκαμμένα». Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, ο κ. Γκιόλας ανέφερε ότι «ο κ. Παπαγγελόπουλος έδειξε μία σπουδή και ένα ενδιαφέρον, ας το πούμε ότι υπερέβη κάπως τα εσκαμμένα», προσθέτοντας ωστόσο για να χρυσώσει το χάπι ότι «αλλά για ποινική παράβαση εγώ δεν βλέπω να διαφαίνεται, να υπάρχει».

Ερωτήθηκε μάλιστα , κατά πόσον οι ενέργειες Παπαγγελόπουλου ήταν και σε γνώση του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Γκιόλας απάντησε για να καλύψει τον Τσίπρα ότι «ο πρωθυπουργός προφανώς δεν έχει νομικές γνώσεις ούτε κάποιο ειδικότερο ενδιαφέρον, δεν νομίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω».

Τέλος, καταλήγοντας σημείωσε πως «όταν είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο, πιθανόν ο πρωθυπουργός να τον ρώτησε, τι ακριβώς σκάνδαλο υπάρχει, αν αναφέρθηκε στην πολυφαρμακία ή σε πολιτικά πρόσωπα, πιθανόν μέχρι εκεί. Δε νομίζω ότι μπορούσε παραπάνω να παρέμβει ο πρωθυπουργός, ούτε να διανοηθεί κάτι τέτοιο».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου