Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Προσφέρθηκε να βοηθήσει συνεπιβάτιδά του και τη βίασε ενω ταξίδευε με την γυναίκα του



Εφιαλτικό κατέληξε το ταξίδι μιας γυναίκας με το τρένο προς το Ραμσγκέιτ της Βρετανίας.

Η γυναίκα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στις 9 Δεκεμβρίου του 2018 αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και ένας συνεπιβάτης της, ο 45χρονος Τίμοθι Ντέιβις, που ταξίδευε με τη γυναίκα του, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει.

Πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, τον Ντέιβις να αγγίζει το θύμα ανάρμοστα και έπειτα να την οδηγεί στην τουαλέτα και κλειδώνει την πόρτα. Στη συνέχεια τη βίασε ενώ εκείνη έκανε εμετό.

Ο Ντέιβις καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών. 

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η γυναίκα του χτύπησε την πόρτα της τουαλέτας τρεις φορές όσο εκείνος βίαζε την άτυχη γυναίκα και ο Ντέιβις της απαντούσε ότι το θύμα δεν αισθανόταν καλά.

Όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της, είπε στην οικογένειά της τι συνέβη και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και ο Ντέιβις συνελήφθη. Κατά την ανάκριση του ισχυρίστηκε ότι το σεξ ήταν συναινετικό και το θύμα «το ευχαριστήθηκε».

Σε δήλωσή της που διαβάστηκε στο δικαστήριο, η άτυχη γυναίκα είπε ότι η επίθεση ήταν «σαν ένας εφιάλτης» και ότι «θα είναι ένα μόνιμο τραύμα» που δεν θα ξεχάσει ποτέ.


Πηγή: Mirror


skai.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου