Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Ανοχή στις παράνομες ΜΚΟ από ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΚΚΕ



Ποιος δεν θα ήθελε να μπει φρένο στις παράνομες δραστηριότητες των ΜΚΟ που εκμεταλλέυονται πρόσφυγες και μετανάστες για να βγάζουν χρήματα; Μόνο όσοι έχουν συμφέρον λέει ο Έλληνας πολίτης και ο νοών νοειτω!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «παρών» γιατί; Γιατί όλοι ξέρουμε μένει να το ψάξει και η δικαιοσύνη, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα της Αντιπολίτευσης, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜεΡΑ25 καταψήφισαν και αναρωτιούνται οι πολίτες γιατί; Ποιό το συμφέρον αυτών των κομμάτων να μην θέλουν πλήρη έλεγχο των παράνομων ΜΚΟ;;;

Η νέα ρύθμιση προβλέπει μεταξύ άλλων: Σύσταση Μητρώου μελών και εργαζομένων στις ΜΚΟ, θεσμοθέτηση ειδικής επιχορήγησης προς τους δήμους στα όρια των οποίων λειτουργούν δομές φιλοξενίας προσφύγων, επαναπροσδιορισμό των αρμοδιοτήτων του Εθνικού Συντονιστή για την αντιμετώπιση του προσφυγικού - μεταναστατευτικού προβλήματος.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές που μιλάνε καθαρά, «ο έλεγχος από την Πολιτεία σε ατομικό επίπεδο θα είναι πιο ενδελεχής. Κανένα πρόσωπο δεν θα μπορεί να δραστηριοποιείται σε δομές ή στις ακτές, χωρίς να διαθέτει σχετική πιστοποίηση/ ταυτότητα από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Οι ΜΚΟ θα έχουν την υποχρέωση να δηλώνουν τα άτομα (μέλη, υπαλλήλους, συνεργάτες) που θα δραστηριοποιούνται και πού, ενώ αυτά θα πρέπει να φέρουν ταυτότητα μέλους/ πιστοποίηση για να δραστηριοποιούνται».

Τότε γιατί καταψήφισαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης; Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρουμε γιατί όπως όλη η Ελλάδα αλλά οι υπόλοιποι τι κρύβουν;;;;;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου