Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή που δράστης γαζώνει την καφετέρια στην Κύπρο


Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο κουκουλοφόρος ανοίγει πυρ και στη συνέχεια… γίνεται καπνός. Από την μαφιόζικη επίθεση, τραυματίστηκαν τέσσερις θαμώνες, εκ των οποίων και μία Ελληνίδα.

Όπως αναφέρει το Sigmalive.com, oλοι οι τραυματίες φέρουν διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες στο σώμα τους, ενώ η 26χρονη υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση των τεσσάρων ατόμων κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου άρχισαν τη συλλογή στοιχείων, ενώ υλικό για τη δράση του άγνωστου κουκουλοφόρου αναμένεται να δώσουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος βρέθηκε επί τόπου μαζί και με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, δήλωσε ότι «έχει εντοπιστεί στη σκηνή, μεταξύ άλλων τεκμηρίων, ένα πυροβόλο όπλο, το οποίο έχει παραληφθεί και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Πρόσθεσε ότι «γίνονται όλες οι εξετάσεις, έχουμε στα χέρια μας κλειστά συστήματα παρακολούθησης τα οποία αξιολογούνται ήδη και έχουν συλλεχθεί τα τεκμήρια, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς» να εξαχθούν τα όποια συμπεράσματα.

Ο κ. Κωνσταντίνου είπε στους δημοσιογράφους ότι «γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα, πρόσωπο το οποίο φορούσε κουκούλα πέρασε πεζό έξω από καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα και αφού ανέσυρε πυροβόλο όπλο άρχισε να πυροβολεί εναντίον των θαμώνων».

«Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου τυγχάνουν νοσηλείας ενώ μία γυναίκα η οποία είναι τραυματίας κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στη Λευκωσία και να τύχει περαιτέρω περίθαλψης λόγω του ότι τα τραύματά της κρίνονταν ως σοβαρά», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου