Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Επικίνδυνος και προκλητικός ο Βαρουφάκης κάνει κακό στην Ελλάδα και χαίρεται η Τουρκία


Αυτός που κόντεψε να ρίξει την Ελλάδα στα βράχια, και κυκλοφορεί με την απορία των Ελλήνων πολιτών ελεύθερος αντί αν βρίσκεται στην φυλακή, δεν είναι μόνο ανεύθυνος, είναι και εθνικά επικίνδυνος.

Τη χωρίς ντροπή δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη για την επίσκεψη του Χαλίφα Χάφταρ στην Αθήνα, που την έκανε για να κάνει ζημιά στην Ελλάδα και τις διπλωματικές προσπάθειες της κυβέρνησης, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και την έχουν κάνει σημαία.

Ο ανεύθυνος και επικίνδυνος του τσίρκου ΜέΡΑ 25 Βαρουφάκης είπε πως ο Χαλίφα Χάφταρ είναι “σύγχρονος Κάρατζιτς”. Ο Βόσνιος Ράντοβαν Κάρατζιτς έχει καταδικαστεί από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα πολέμου.

Το πρακτορείο Anadolu, αλλά και άλλα τουρκικά ΜΜΕ, παρέθεσε τη δήλωση του κ. Βαρουφάκη, με αφορμή την επίσκεψη του Λίβυου στρατάρχη και τις συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

“Όπως στη δεκαετία του ‘90 υπερπατριώτες αγκάλιασαν τον Κάρατζιτς αποξενώνοντας τους ουμανιστές του κόσμου πλήττοντας επιπλέον την εικόνα και ισχύ της Ελλάδας, έτσι και σήμερα χαριεντιζόμενοι με τον Λίβυο πολέμαρχο πλήττετε και την εικόνα της χώρας και την γεωστρατηγική μας θέση”.

Αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος Βαρουφάκης τάχθηκε για μια ακόμα φορά κατά της “ανίερης συμμαχίας Ελλάδας-Ισραήλ-Exxon-Total της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ”, καθώς υποστήριξε πως ο ελληνικός λαός δεν έχει κανένα όφελος οικονομικό ενώ δημιουργείται και οικολογικό κόστος.

“Κάνουμε τεράστιο δώρο στον Πρόεδρο Ερντογάν που του λύνουμε τα χέρια να ενισχύσει την εσωτερική επικυριαρχία και να προβάλει την εξουσία του με επιθετικές ηγεμονικές κινήσεις στην περιοχή και τέλος επειδή εγκλωβιζόμαστε σε διαδικασίες που δεν ελέγχουμε, απελευθερώνοντας δυνάμεις που δεν θα μπορούμε να χειραγωγήσουμε”, ανέφερε.

Μάλιστα εκτίμησε πως αν γίνει κάποια σύρραξη στο Αιγαίο ή στο Λιβυκό καμία από τις μεγάλες δυνάμεις δεν θα βοηθήσουν την Ελλάδα. “Αντίθετα, θα τα βρουν με τον Ερντογάν υποβαθμίζοντας κι άλλο τη χώρα”!

“Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, όταν ο Κάρατζιτς επισκέφθηκε την Ελλάδα, ο πατέρας του Μητσοτάκη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ήταν επίσης πρωθυπουργός”, σχολιάζει το πρακτορείο Anadolu.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου