Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Έπνιξε τα τρία της παιδιά και τα άφησε στον καναπέ «σαν να κοιμούνται»



Προκαλεί φρίκη η ιστορία που έγινε γνωστή τις προηγούμενες ώρες στο Φίνιξ των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά την οποία μια 22χρονη μητέρα κατηγορείται πως έπνιξε τα τρία μικρά παιδιά της και τα άφησε στον καναπέ του σπιτιού τους με τέτοια στάση σώματος, που έμοιαζαν να κοιμούνται.

Η Rachel Henry, η οποία συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη φυλακή της κομητείας Μαρικόπα, φέρετςι να παραδέχτηκε πως ήταν εκείνη που έβλαψε τα ίδια της τα παιδιά, σύμφωνα με τον στρατηγό της αστυνομίας του Φίνιξ.

Από τα αρχεία του δικαστηρίου, έγινε γνωστή η παρουσία του 30χρονου πατέρα και της 49χρονης θείας της Henry στο σπίτι, οι οποίοι κλήθηκαν για καταθέσεις. Αρχικά, η αστυνομία είχε υποστηρίξει πως η αιτία του θανάτου των τριών παιδιών δεν είχε προσδιοριστεί, καθώς δεν έφεραν κάποιο τραύμα, ωστόσο σε έκθεση που κατέθεσε στο δικαστήριο, ανέφερε πως η 22χρονη μητέρα παραδέχτηκε πως έπνιξε τα παιδιά της (δυο κορίτσια επτά μηνών κι ενός έτους αντίστοιχα και ένα αγόρι τριών ετών), ξεκινώντας από τη μεγαλύτερη κόρη.


Σύμφωνα με την έκθεση, η παιδοκτόνος ανέφερε πως έφραξε τις μύτες και τα στόματα των παιδιών μέχρι να σταματήσουν να αναπνέουν, ενώ πρόσθεσε πως όταν έπνιγε το ενός έτους κοριτσάκι, ο τρίχρονος γιός της, της ζητούσε να σταματήσει και τη χτυπούσε, χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα. Ακολούθησαν παρόμοιες ενέργειες με το τρίχρονο αγόρι και με το επτά μηνών κορίτσι, ενώ η γυναίκα ανέφερε πως τραγουδούσε στα παιδιά, κατά τη διάρκεια των αποτρόπαιων ενεργειών της. Όταν αντιλήφθηκε πως και τα τρία παιδιά ήταν νεκρά, τα άφησε στον καναπέ του σπιτού και «φαίνονταν σαν να κοιμούνται», χωρίς να αναφέρει κάτι στους άλλους ενήλικες που βρίσκονταν στο σπίτι.

Η αστυνομία τόνισε πως δέχτηκε κλήση έκτακτης ανάγκης το βράδυ της Δευτέρας από συγγενή της 22χρονης που βρισκόταν στο σπσίτι και βρήκε νεκρά τα τρία παιδιά. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα κίνητρα της δολοφονίας των παιδιών, ωστόσο ένας από τους ενήλικες που βρίσκονταν στο σπίτι, δήλωσε πως η Henry «είχε εθισμό στη μεθαμφεταμίνη και είχε περίεργη συμπεριφορά τις προηγούμενες μέρες».


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου