Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Η ακροαριστερή προπαγάνδα δεν έχει όρια! Πλάσαραν φωτογραφία δήθεν ημίγυμνης κοπέλας που ήταν άντρας



Για ακόμα μία φορά φαίνεται πόσο ξεφτίλα είναι η ακροαριστερή προπαγάνδα που τους γυρνάει μπούμερανγκ.

Δήθεν οργή προκάλεσε η φωτογραφία-ντοκουμέντο που έκανε το γύρο του διαδικτύου από το πρωί, με μια ημίγυμνη γυναίκα να βρίσκεται σε ταράτσα κτιρίου στο Κουκάκι, δεμένη πισθάγκωνα και με καλυμμένο το πρόσωπο, ενώ γύρω της είναι περίπου επτά  αστυνομικοί που μετέχουν στην επιχείρηση εκκένωσης υπό κατάληψη κτιρίων στην περιοχή.

Έγραψαν λοιπόν στο διαδίκτυο τα ΜΜΕ: Η ταράτσα δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι υπό κατάληψη κτιρίου ή κάποιου διπλανού, όπως επίσης και αν η γυναίκα που προσήχθη εμπλέκεται στις καταλήψεις ή είναι απλή πολίτης.

Στην φωτογραφία ακροαριστερού fake news φαίνεται δήθεν μία ημίγυμνη γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα με κουκούλα στο κεφάλι και ξυπόλυτη, ενώ δίπλα της στέκονται περίπου 7 αστυνομικοί.

Η γυναίκα προσήχθη, όπως όλα δείχνουν με βίαιο τρόπο, μαζί με ακόμη 9 άτομα, από τους οποίους, οι δύο ήταν απλοί πολίτες δημοσίευαν από το πρωί τα ΜΜΕ.

Όπως αποδείχθηκε η γυναίκα ήταν άντρας που συνελήφθη μαζί με τους γιου του, οι γιοί του οποίου έπαιρναν μέρος στην κατάληψη. Όπως λένε μάλιστα οι καταγγελίες ο άντρας που πλάσαρε η ακροαριστερή προπαγάνδα για κακοποιημένη γυναίκα, πήγε να πάρει και το όπλο αστυνομικού. 

Δεν υπήρχε λοιπόν καμία κακοποιημένη ημίγυμνη γυναίκα και η ακροαριστερή υπερβολή δυστυχώς γεμίζει το διαδίκτυο αφού δημοσιοποιούνται μη εξακριβωμένες καταγγελίες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου