Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Νέα δολοφονία ανυπεράσπιστων ζώων! Πυροσβέστες βρήκαν κουτάβια που τα είχαν πετάξει σε ρέμα να πνιγούν



Οι κακοποιήσεις και οι δολοφονίες ζώων στην Ελλάδα είναι σε έξαρση, και αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι όποιος φτάνει σε τέτοιο σημείο να κακοποιήσει, η να δολοφονήσει κάποιο ζώο, είναι επικίνδυνος και τον άνθρωπο.

Μια ακόμη δολοφονία ανυπεράσπιστων κουταβιών σημειώθηκε αυτή την φορά στην Κέρκυρα, όπου άγνωστοι κακοποιοί πέταξαν νεογέννητα κουτάβια κάτω από γέφυρα, κλεισμένα μέσα σε σακούλα, σε σημείο με συσσωρευμένο νερό στην περιοχή Κυνοπιάστες, για να τα πνίξουν να τα σκοτώσουν. 

Οι κακοποιοί, η ο κακοποιός δράστης, πέταξε εκεί τα λίγων ημερών κουτάβια προκειμένου να τα ξεφορτωθεί σκοτώνοντας τα. Ένας κάτοικος της περιοχής άκουσε το κλάμα τους και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Οι Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να τα ανασύρουν, ενώ η επιχείρηση διάσωσης των κουταβιών καταγράφηκε σε βίντεο, δυστυχώς όμως, από τα πέντε σκυλάκια, σημεία ζωής έδωσε μόνο το ένα, ενώ τα υπόλοιπα εντοπίστηκαν νεκρά. 

Το μέγα θέμα είναι ότι ο δολοφόνος κακοποιός που πέταξε τα σκυλάκια είναι ελεύθερος και επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου