Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019

Χυδαίο σύνθημα από κακοποιούς αντιεξουσιαστές κατά του Δημάρχου Κώστα ΜπακογιάννηΚακοποιοί αντιεξουσιαστές υπερασπιζόμενοι τρομοκρατικές δολοφονίες έγραψαν «Δήμαρχε το βρώμικο 89 έγινε μισή δουλειά» και «Φόκο στους μπάτσους».

Η χυδαία επίθεση με απειλές κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη από τους γνωστούς κακοποιούς αντιεξουσιαστές και φίλους τρομοκρατικών οργανώσεων, δείχνει ότι θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να τερματίσει η δράση αυτών των επικίνδυνων για την ασφάλεια των πολιτών τρομοκρατικών συμμοριών των Εξαρχείων.

Εκτός από τις δολοφονικές ενέργειες κατά αστυνομικών και την καταστροφή περιουσίας πολιτών, οι συμμορίες αυτές αντιεξουσιαστώνείναι και φυτώρια εκκολαπτόμενων τρομοκρατών.


Συγκεκριμένα στην πλατεία Εξαρχείων και στο άγαλμα που βρίσκεται στο κέντρο της, το οποίο τις προηγούμενες ημέρες είχε καθαρίσει ο δήμος Αθηναίων και είχε τοποθετήσει μάρμαρα, άγνωστοι έγραψαν «Δήμαρχε το βρώμικο 89 έγινε μισή δουλειά» και «Φόκο στους μπάτσους». Το σύνθημα για το «βρώμικο 89» αναφέρεται στη χρονολογία της δολοφονίας του πατέρα του δημάρχου Αθηναίων από τη «17 Νοέμβρη».

Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου