Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Δεν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι σύντροφοι κακοποιοί έτοιμοι να αμαυρώσουν την επέτειο του Γρηγορόπουλου


Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τους συντρόφους κακοποιούς αντιεξουσιαστές στο απυρόβλητο προστατεύοντας κάθε εγκληματική πράξη τους. Σε αυτή την κάλυψη συμμετείχε όπως αποδείχθηκε με τις gest εμφανίσεις του στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.  Αριστείδης Ανδρικόπουλος, καθώς και οι πρώην υπουργοί προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, Όλγα Γεροβασίλη.

Τις προθέσεις τους οι ελεγχόμενοι κακοποιοί αντιεξουσιαστές, τις έδειξαν 17 Νοεμβρίου στην επέτειο του Πολυτεχνείου αλλά πήραν καλό μάθημα από την ΕΛ.ΑΣ. που ήταν προετοιμασμένη να πατάξει την ανομία που είχε αφήσει ανεξέλεγκτη ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτοντας τις πράξεις των κακοποιών συντρόφων.

Η 6η Δεκεμβρίου πλησιάζει, οι ακροαριστεροί κακοποιοί προετοιμάζονται κατόπιν άνωθεν ακροαριστερών εντολών, και στην ΕΛΑΣ έχει σημάνει συναγερμός, για να μην αμαυρωθεί από κακοποιούς η θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Οι ήττες των κακοποιών τους τελευταίους μήνες είναι πολλές και η πάταξη της ανομίας ειδικά στα Εξάρχεια δεν καταπίνεται εύκολα από τους συντρόφους κακοποιούς, είχαν συνηθίσει να εγκληματούν με την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τους πέταξαν έξω από τις παράνομες καταλήψεις και αποδόθηκαν τα κτίρια στους ιδιοκτήτες, σταμάτησαν τα αλισβερίσια με τις ΜΚΟ να εκμεταλλεύονται από κοινού μετανάστες να τους στοιβάζουν σε καταλήψεις κάτω από άθλιες συνθήκες και να τους απομυζούν οικονομικά. Τους πέταξαν έξω από τα πανεπιστήμια που βρίσκονταν παράνομα και είχαν φτιάξει γιάφκες στα υπόγεια.

Οι σύντροφοι κακοποιοί των Εξαρχείων είναι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί έχουν ηττηθεί, δεν τους αρέσει ο νόμος και η τάξη υπέρ της ασφάλειας των πολιτών που πρεσβεύει αυτή η κυβέρνηση, τους άρεσε το μπάχαλο και η ανομία που πρέσβευε η προηγούμενη κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα.

Και μόνο η προκλητική ανάρτηση μέλους των κακοποιών του Ρουβίκωνα, στο τελεσίγραφο 15 ημερών του υπουργείου Προστασία του Πολίτη για την εκκένωση των καταλήψεων, με τον εξής τρόπο: Casus belli (Αιτία πολέμου) δείχνει ότι κάτι ετοιμάζεται και οι σύντροφοι κακοποιοί θαυμαστές της τρομοκρατίας και των τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ελλάδα δεν θα διστάσουν να συγκρουστούν αμαυρώνοντας την μνήμη του Γρηγορόπουλου.

Το τελεσίγραφο να εκκενωθούν οι παράνομες καταλήψεις λήγει 5η Δεκέμβρη και η ΕΛ.ΑΣ. όπως και το υπουργείο είναι αποφασισμένη να δοθεί τέλος στην ανομία.

Ένα είναι σίγουρο ότι η πολίτες και όλη η Ελλάδα είναι με την ΕΛ.ΑΣ. και στηρίζουν την πάταξη της ανομίας που είχε δημιουργήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου