Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Τσίπρας στον ΑΝΤ1: "Και εμείς αδειάσαμε καταλήψεις"! Από την μία τους βγάζατε από την άλλη τους βάζατε πίσω



Με ένα απίστευτο ύφος που δείχνει άνθρωπο ασταθή και στον κόσμο του, μη έχοντας καταλάβει τι έχει κάνει και που βρίσκεται, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 να εξαπατήσει συνειδητά.

Φυσικά και δεν είπε ο ανεκδιήγητος κουβέντα, ούτε για τον φονικό καταπέλτη που στήθηκε για να πάρει ζωές αστυνομικών στο Κουκάκι, ούτε για τον σύντροφο του αντιεξουσιαστή που πήγε να χτυπήσει με μανία αθώο πολίτη, ούτε για το ότι έσπασαν περιουσίες πολιτών για να επιτεθούν στο Μαρούσι στους αστυνομικούς οι σύντροφοι.

Πήγε να κάνει τον επιτυχημένο στην πάταξη της ανομίας εναντίον των συντρόφων του και είπε το κορυφαίο "Και εμείς αδειάσαμε καταλήψεις" και το είπε χωρίς να ντρέπεται αντί αν του πει κάποιος, τι λες βρε απατεώνα από την μια τους έβγαζε για τα μάτια του κόσμου, από την άλλη τους έβαζε πίσω και γιαυτό δεν άνοιγε μύτη.

Αντίθετα έκανε ακροαριστερή κρητική, στην κυβέρνηση και ειδικότερα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τους για μετατροπή της έννοιας της ασφάλειας σε ανασφάλεια, της νομιμότητας και της ευταξίας σε «τρόμο και πάταξη», που, όπως είπε, στέλνει το μήνυμα για μία κατάσταση «Φαρ Ουέστ».

Ο άνθρωπος που έχει αμολήσει από τότε που πάτωσε και δεν εξελέγει ευτυχώς και πάλι πρωθυπουργός της χώρα, τους συντρόφους αντιεξουσιαστές για να στοχοποιήσει Μητσοτάκη και αστυνομία νομίζοντας ότι οι κοινωνία είναι Συριζαίοι, τολμάει να κάνει και κριτική αντί να τους μαζέψει.

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο Τσίπρας με θράσος ανέφερε ότι «η ασφάλεια δεν είναι συντηρητική έννοια, είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για τη δημοκρατία, ο κάθε πολίτης πρέπει να αισθάνεται ασφαλής μέσα και έξω από το σπίτι του, στη δουλειά του, άρα πρέπει να μιλήσουμε για την εργασιακή ασφάλεια, έχουν ξεσαλώσει οι εργοδότες και έχουν αρχίσει απολύσεις, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων. Ασφάλεια είναι η κοινωνική ασφάλιση, η ασφάλεια είναι έννοια προοδευτική και όχι συντηρητική». «Και δεν θα την πάρει ο νεοδεξιός κ. Χρυσοχοΐδης για να τη μετατρέψει σε “νόμο και τάξη”. Αλλά δεν είναι “νόμος και τάξη”, είναι τρόμος και πάταξη αυτό που κάνει», πρόσθεσε για να είχαμε να λέγαμε.

Και τόλμησε να πεί ο προκλητικά ασταμάτητος «ασφάλεια είναι να μπορώ να πάω στην αγορά στο Μαρούσι και να μη φοβάμαι ότι είμαι στη Γάζα» και δεν του είπε ο δημοσιογράφος στο χέρι σας είναι μαζέψτε τους συντρόφους μην τους αμολάτε ! Αλλά δεν!!

Σχόλιο του Γιάννη Ραγκούση μέσω Twitter από το παρελθόν (2016) χρησιμοποίησε η Νέα Δημοκρατία για να απαντήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ: «Aντί σχολίου, στη συνέντευξη του κ. Τσίπρα, θα θυμίσουμε μια φράση του σημερινού "κηπουρού του" Γιάννη Ραγκούση: Ο Τσίπρας είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι πλέον όταν τον επικρίνεις είναι... σαν να κλέβεις εκκλησία».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου